Libnet.ro
UNICEF

11:31

Salvamontistii au mai localizat inca un turist din grupul celor trei disparuti in Muntii Fagaras. Miercuri se va incerca recuperarea lor

Adevărul Adevărul,
Salvamontistii au mai localizat inca un turist din grupul celor trei disparuti in Muntii Fagaras. Miercuri se va incerca recuperarea lor

Salvamontistii au reusit sa localizeze, pana marti seara, doi dintre cei turisti dati disparuti in Muntii Fagaras, care, cel mai probabi, sunt decedati, urmand sa decida cum vor actiona in cursul zilei de miercuri pentru a reusi recuparea trupurilor neinsufletite. continuă pe Adevărul

Dacia, detronata din topul celor mai inmatriculate masini: Ce producator a facut surpriza inceputului de an

Cea mai inmatriculata marca auto din Romania in primul trimestru al acestui an este Opel. Producatorul german a inregistrat o crestere de 56%, fiind cel de-al cincilea an consecutiv de crestere in.

Bucuresti, in topul celor mai ieftine zece orase din lume

Bucurestiul ocupa locul noua in clasamentul celor mai ieftine zece orase din lume. Raportul care analizeaza costul existentei in lume este explicatia pentru care tot mai multi turisti straini vin in.

Mai mult de jumatate din corpul tau nu este uman

Mai mult de jumatate din corpul vostru nu este uman, sustin oamenii de stiinta citati de BBC. Celulele umane reprezinta doar 43% din numarul total de celule al organismului. Restul sunt colonisti.

Despacito, cel mai VIZIONAT clip video din istoria YouTube, a fost sters de HACKERI

Clipul video cu cele mai multe vizualizari de pe YouTube, videoclipul hitului Despacito, a fost sters de catre hackeri in ceea ce pare a fi un atac informatic care a vizat conturile a mai multor artisti de.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )