Libnet.ro
UNICEF

21:30

Samsung a avut cele mai mari vanzari pe piata smartphone-urilor in ultimele luni

Playtech Playtech,
Samsung a avut cele mai mari vanzari pe piata smartphone-urilor in ultimele luni

In al treileasfert financiar al anului, cei de la Samsung au reusit sa se claseze pe primul loc in ceea ce privestevanzarile de telefoane. Al treilea sfert financiar al anului 2015 a fost unul extrem de reusit pentru cei de la Samsung, compania coreeana reusind sa ocupe primul loc pe piata de smartphone-uri la capitolul []. continuă pe Playtech

Agricultura romaneasca a consemnat in 2015 una dintre cele mai mari scaderi a veniturilor reale din UE

Venitul real al lucratorilor din agricultura a scazut in Romania, conform Oficiului european de statistica, Eurostat, cu 19,2% in 2015, comparativ cu 2014. La nivelul UE acest indicator s-a depreciat cu 4,3%.

Facebook putea salva una dintre cele mai mari retele sociale, dar aceasta n-a vrut

Inainte de Facebook, discutam de cu totul alte retele sociale. Una dintre acestea putea fi salvata fix de Facebook, dar a refuzat achizitia.

Cu ofertele pe fata: Care sunt cele mai ieftine si cele mai scumpe oferte de pe piata imobiliara

Unde ma mut si cat platesc pe un apartament? Asta este prima intrebare pe care si-o pun cei care urmeaza sa cumpere o locuinta noua inainte de a cauta ofertele dezvoltatorilor.

8 trucuri de machiaj ca sa iti faci ochii mai mari

Vrei sa iti faci ochii sa para mai mari? N-ar trebui sa fie o problema complicata. Cu ajutorul machiajului poti reusi. Iata 8 trucuri de machiaj ca sa iti faci ochii mai mari. Foloseste dermatograf alb Nu.

Cei mai mari consumatori de alcool din lume: locuri fruntase ocupate de Romania si de Republica Moldova

Cei mai mari consumatori de alcool din lume. Conform celui mai recent raport oferit publicitatii de Organizatia Mondiala a Sanatatii, Romania ocupa un loc, din pacate, fruntas, in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor. Si cum in perioada Sarbatorilor consumul de alcool creste substantial, este necesar sa reamintim cum se prezinta Romania la nivel mondial, in aceasta privinta.

inca un an bun pentru cinematrografie: cele mai anticipate filme din 2016

Am hotarat deja ca anul 2015 a fost unul excelent pentru filme, iar asta in conditiile in care Star Wars nu a fost inca lansat. Nici urmatorul an nu pare ca se va lasa mai prejos, iar lista cu cele mai anticipate filme din 2016 pe care am pregatit-o va va confirma asta. Cele mai [].

Siegfried Muresan, eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European. Macovei, devansata

Purtatorul de cuvant al PPE Siegfried Muresan este eurodeputatul roman cu cele mai multe rapoarte in Parlamentul European in anul 2015. Europdeputatul Monica Macovei,care in 2013 era cel mai activ din raportorii PPE, se poate lauda doar cu doua rapoarte.

Cele mai importante lucruri pe care barbatii le invata din relatiile de cuplu destramate

Adesea, unele dintre cele mai importante lectii de viata le invatam din greselile facute, lucru care se aplica si in cazul relatiilor de cuplu, dupa cum a relevat un sondaj realizat in randul barbatilor parasiti de sotii sau iubite.

Top Google: Cele mai populare personalitati in 2015

Cele mai populare personalitati ale anului 2015 in cautarile facute de romani in Google sunt Simona Halep, Elena Udrea, Gabriel Cotabita, Vadim Tudor si Mihaela Radulescu.

Cele mai periculoase tendinte de infrumusetare in anul 2015: par ars cu flacara, machiaj cu creioane colorate si buze umflate

Anul 2015 a adus multe tendinte extravagante si chiar periculoase in materie de frumusete si machiaj. Printre cele mai ciudate metode de infrumusetare pe care le-au pus in aplicare femeile se numara curbarea genelor cu un bat fierbinte, arsurile cu model si eliminarea varfurilor despicate cu ajutorul focului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )