Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+ au fost lansate. Ce dotari au noile telefoane

Antena3 Antena3,
Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+ au fost lansate. Ce dotari au noile telefoane

Samsung Galaxy S8. Grupul sud-coreean Samsung a prezentat miercuri, la New York, noua sau smartphone Samsung Galaxy S8, dotat cu asistent virtual, rezistent la apa si fara buton pe partea din fata, relateaza AFP. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost lansate oficial

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost lansate oficial in cadrul evenimentuluispecial, pregatit de companie si desfasurat la New York. UPDATE:Telefoanele vor fi disponibile incepand cu data de 21 aprilie. Telefoanele vor fi vandute la pachet cu o pereche de casti AKG. Samsung a avut de-a face cu o serie de probleme in ultima [].

Asa arata NOUL Samsung Galaxy S8! Toate zvonurile s-au adeverit (FOTO)

Gata cu zvonurile: Samsung Galaxy S8 si S8+ sunt, in sfarsit, oficiale si vor fi pe piata din 21 aprilie. Prima impresie despre noile smart phone-uri este impresionanta, dar nu.

Samsung Galaxy S8: Dock-ul DeX iti transforma telefonul in PC

Samsung Galaxy S8 nu se lanseaza de unul singur, ci si cu accesorii interesante, iar acum ne concentram atentia pe dock-ul DeX. Samsung Galaxy S8 este, cu adevarat, un smartphone de top, dar acesta si fratele sau mai mare, S8 Plus, nu vin singure, ci si cu un accesoriu extrem de util daca vrei sa [].

Samsung Galaxy S8: ultimele zvonuri si detalii despre lansare

Maine va fi una dintre cele mai asteptate zile pentru fanii Android, iar astazi este ultima zi in care mai trebuie sa ne facem griji cu privire la ultimele zvonuri despre Samsung Galaxy S8. in data de 30 martie adica maine), Samsung Galaxy S8 si S8 Plus vor deveni in sfarsit o realitate si compania [].

Samsung Galaxy S8 aduce pe piata si noile Gear VR si Gear 360

Samsung Galaxy S8 s-a lansat astazi, in urma cu scurt timp, la New York, iar noile variante de Gear VR si Gear 360 au fost prezentate, de asemenea. Lansarea Samsung Galaxy S8 ne-a adus doua noi telefoane de top pe piata, dar si o serie de accesorii, fie noi, fie in variante imbunatatite. Avem deja [].

Samsung Galaxy S8 live: telefoanele, anuntate oficial, Gear 360 si Gear Vr, lansate

Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi transmisa in format live text in acest articol, dar exista modalitati de urmari evenimentul de prezentare a Galaxy S8 Samsung Unpacked 2017) si in format live video. Hands-on video si preview cu Samsung Galaxy S8 AICI Update: Samsung a anuntat si lansarea camerelor Gear 360, dar si a ochelarilor [].

Hands-on cu Samsung Galaxy S8 si S8 Plus: telefoanele nu vor mai fi vreodata la fel [FOTO/VIDEO]

Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus sunt cele mai asteptate smartphone-uri dintre ultimele luni, iar Playtech le-a vazut in premiera, inainte de prezentarea oficiala. in randurile de mai jos gasesti primele nostre impresii dupa un scurt hands-on cu cele doua telefoane, dar si cu dock-ul Samsung Dex. inainte de orice, trebuie mentionat un lucru: [].

Pretul Samsung Galaxy S8 si S8 Plus, disponibilitate in Romania

Pretul Samsung Galaxy S8 si S8 Plus nu a fost anuntat in timpul evenimentului, insa avem deja informatii de la providerii de telefonie mobila din Romania. Pretul Samsung Galaxy S8 va fi unul destul de ridicat. Disponibilitatea Samsung Galaxy S8 si S8 Plus aduce telefoanele in magazine incepand cu 28 aprilie, in Romania. De asemenea, exista [].

Samsung Galaxy S8 live: Lansarea a inceput, dar noi avem deja hands-on!

Lansarea Samsung Galaxy S8 va fi transmisa in format live text in acest articol, dar exista modalitati de urmari evenimentul de prezentare a Galaxy S8 Samsung Unpacked 2017) si in format live video. Update:Hands-on video si preview cu Samsung Galaxy S8 AICI, Evenimentul a inceput! Update: Desi maine este lansarea oficiala a dispozitivului, zvonurile nu [].

Ce pret va avea Samsung Galaxy S8 si ce ar trebui sa mai stii despre el

Samsung Galaxy S8 e mai mare decat alte modele de pana acum, designul edge a devenit un standard si scannerul de iris a revenit ca sa-ti securizezi si altfel telefonul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )