Libnet.ro
UNICEF

08:45

Samsung a pierdut dintr-un foc 12 miliarde de dolari din valoarea de piata

Adevărul Adevărul,
Samsung a pierdut dintr-un foc 12 miliarde de dolari din valoarea de piata

Capitalizarea Samsung Electronics a scazut cu 12 miliarde de dolari vineri, dupa un un declin de 6,2% pe bursa, ca urmare a retrogradarilor suferite din partea mai multor case de brokeraj, in urma reducerii vanzarilor pentru nava-amiral Galaxy S4. continuă pe Adevărul

Cum a castigat Jay Z 20 de milioane de dolari dintr-un foc?

La doar cateva luni dupa ce Beyonce a incasat 50 de milioane de dolari in urma unui contract cu Pepsi, Jay Z a facut si el o afacere notabila: a semnat un contract care il va face mai bogat cu 20 de milioane de dolari. Continue reading .

PepsiCo negociaza preluarea SodaStream pe 2 miliarde dolari

PepsiCo din SUA, al doilea mare producator mondial de bauturi racoritoare, poarta discutii pentru cumpararea SodaStream International din Israel, fabricant de masini care produce bauturi acidulate, in schimbul sumei de 2 miliarde dolari, anunta publicatia financiara Calcalist.

Rusia vrea investitii de 157 miliarde dolari in linii feroviare de mare viteza

Russian Railways, compania feroviara nationala din Rusia, a planificat investitii de 157 miliarde de dolari in constructia de cai ferate de mare viteza, in cadrul pregatirilor pentru Cupa Mondiala de Fotbal din anul 2018, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )