Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sandra Izbasa UIMESTE DIN NOU! CAMPIOANA OLIMPICA LA GIMNASTICA i-a cucerit pe internauti (FOTO)

B1 B1,
Sandra Izbasa UIMESTE DIN NOU! CAMPIOANA OLIMPICA LA GIMNASTICA i-a cucerit pe internauti (FOTO)

Sandra Izbasa a fost mereu adepta machiajelor si coafurilor discrete, care sa-i scoata in evidenta naturaletea. Odata cu venirea primaverii, gimnasta si-a incantat fanii, de curacirc. continuă pe B1

S-a saturat de el! O fosta campioana olimpica la gimnastica a divortat de liderul unui partid din Romania: Nu am legatura cu esecul lui politic!

O despartire urata a avut loc intre una dintre gimnastele de aur ale Romaniei si un politician cunoscut pentru escapadele sale bahice alaturi de Sebastian Ghita.

Sandra Izbasa a cucerit internautii cu aparitia sa. Primavara vine cu o schimbare de look (FOTO)

Sandra Izbasa a fost mereu adepta machiajelor si coafurilor discrete, care sa-i scoata in evidenta naturaletea. Odata cu venirea primaverii, gimnasta si-a incantat fanii, de curacirc.

Din nou panica la Londra. O masina a intrat in trecatori, langa un club. Patru persoane au fost ranite

Londra a intrat din nou in panica in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de oameni, in apropierea unui club .

GRAPINI O COMITE DIN NOU! Liiceanu, un cuvant greu de rostit: Li-ce-a-nu. Liceanu (VIDEO)

Maria Grapini se face de ras, din nou, in direct la TV. Europarlamentarul insista sa rosteasca Li-ce-a-nu in loc de Li-i-ceanu. Nu este pentru prima data.

Victorie de senzatie pentru Sorana Cirstea la Miami: A invins-o clar pe campioana olimpica in putin peste o ora. Patricia Tig merge si ea mai departe

Turneul Premier Mandatory de la Miami a produs in noaptea de miercuri spre joi a produs doua bucurii enorme pentru iubitorii tenisului din Romania. Atat Sorana Cirstea si Patricia Tig au.

Ionut Nedelcearu o comite din nou la cateva zile dupa ce s-a imbatat la echipa nationala: Ce a facut fundasul dinamovist imediat dupa ce si-a cerut scuze fanilor (FOTO, VIDEO)

Ionut Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea si Vlad Olteanu sunt implicati in scandalul momentului din fotbalul romanesc. Cei patru tineri de la dinamo s-au imbatat in avionul care ducea.

Flagelul motouneltelor contrafacute, din nou in crestere: STIHL Romania: impreuna cu institutiile abilitate am oprit crearea unui prejudiciu de 500.000 euro

In ultima perioada, piata de motounelte se confrunta cu o crestere a flagelului echipamentelor contrafacute, dezvoltandu-se si pe alte linii de produse, in afara de motoferastraie, inclusiv consumabile. in acelasi timp si controlul asupra acestui fenomen s-a accentuat, prin colaborarea cu institutiile abilitate, in special din zona vamala. Controalele amanutite la vama au condus la identificarea a 560 de motoferastraie contrafacute care aduceau atingere marcii STIHL Acestea au fost confiscate si distruse la sfarsitul lunii trecute. iar daca ar fi ajuns in piata ar fi putut produce pagube iremediabile in randul utilizatorilor, deoarece sunt extrem de nesigure. Iar cine achizitioneaza un astfel de utilaj din piata sau de pe strada, nu cunoaste, riscul la care se supune .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )