Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sapte centrale nucleare din Franta au fost survolate de avioane fara pilot in octombrie

B1 B1,
Sapte centrale nucleare din Franta au fost survolate de avioane fara pilot in octombrie

Sapte centrale nucleare franceze, dintre care una dezafectata, au fost survolate de avioane fara pilot in cursul acestei luni, fara consecinte asupra sigurantei sau functionarii instalatiilor, a anuntat . continuă pe B1

Sapte centrale nucleare franceze, survolate de avioane fara pilot

Sapte centrale nucleare franceze au fost survolate de avioane fara pilot in cursul acestei luni, fara consecinte asupra sigurantei sau functionarii instalatiilor. Grupul energetic EDF a depus o plangere.

FRANTA: Sapte centrale nucleare, survolate de avioane fara pilot in octombrie

Prima prezenta a unui avion asemanator unei drone a fost detectata la 5 octombrie deasupra centralei dezafectate de la Creys-Malville, din estul tarii. Celelalte zboruri au fost inregistrate deasupra centralelor nucleare din nord, la Gravelines, in est, la Cattenom, Bugey, Chooz, in centru-est, la Nogent-sur-Seine si in sud-vest la centrala de la Blayais.

Sunt REALI! Clovni infricosatori TERORIZEAZA locuitorii mai multor orase din Franta

Clovni costumati infricosator si agresivi, unii inarmati cu pistoale, cutite sau bate, au reusit in ultimele zile sa bage spaima in locuitorii mai multor orase din Franta. Acestia urmaresc la.

Schneider Electric a incheiat un parteneriat cu producatorul de turbine eoliene Vestas din Franta

Schneider Electric a incheiat un nou parteneriat cu producatorul de turbine eoliene Vestas prin intermediul caruia va furniza, pentru turbinele eoliene din Franta, celule electrice pentru medie tensiune intreruptoare, separatoare si protectii), arata un comunicat remis redactiei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )