Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sapte milioane euro pentru transportul galatean

România Liberă România Liberă,
Sapte milioane euro pentru transportul galatean

Edilii Galatiului s-au hotarat sa introduca un sistem modern de taxare in transportul local de calatori, dupa mai mult de doua decenii in care societatea locala Transurb SA face fata cu greu concurentei neloaiale a transportatorilor privati, in sistem maxi-taxi, care fac evaziune fiscala, neeliberand bilete in schimbul banilor incasati de la calatori. continuă pe România Liberă

CNADNR va plati aproape 80 milioane euro pentru 1.000 de kilometri de autostrada

CNADNR estimeaza ca va plati pana la 78 milioane euro, inclusiv TVA, pentru contractarea unor studii de fezabilitate necesare constructiei a 10 autostrazi, insumand 975 kilometri, iar firmele interesate sa part.

Licitatii de 53 de milioane de euro pentru noi studii de fezabilitate pentru autostrazi. Vezi care sunt cele 10 tronsoane vizate

Licitatiile pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostrada au fost publicate, joi, in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice SEAP), anunta Ministerul Transporturilor condus de Dan Sova. In total, cele 10 studii de fezabilitate care vor costa circa 53 de milioane de euro, o valoare care va fi propusa spre a fi finantata din fondurile europene nerambursabila. Cele 10 studii de fezabilitate vor acoperi 995 de kilometri impartiti pe mai multe tronsoane din tara printre care autostrada Ploiesti-Buzau-Bacau-Siret, Brasov-Bacau, Craiova-Calafat sau Bucuresti-Alexandria.

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

KPMG nu vrea ca Astra Asigurari sa plateasca polita de asigurare manageriala de 10 milioane de euro pentru combinatul Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a solicitat deschiderea procedurii de insolventa la Astra Asigurari, din cauza unei polite de asigurare manageriala de 10 milioane de euro, insa KPMG administratorul special al asiguratorului spune ca dosarul inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim nu indica un eveniment asigurat care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de contractul de asigurare.

Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a declarat zilele trecute ca in exercitiul bugetar 2014-2020 se vor aloca peste 3 miliarde de euro pentru programe destinate sprijinirii si dezvoltarii.

Lichiditate de 6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 26. 704,23 lei 6. 154,47 euro).

Business Report: Romania pierde 1,28 de miliarde de euro pentru autostrazi; Creditele in franci elvetieni ar putea fi platite de cei indatorati, la cursul la care au luat imprumutul; Cum ar arata Romania intr-un scenariu sumbru. De ce este tara noastra u

Metrul si milionul de euro la Metrorex. Metrorex a cumparat trenuri noi din Spania pe care a platit aproximativ 98 de milioane de euro. Si cum la noi e. Rabla 2014: Cu ce reduceri suplimentare incearca dealerii auto sa-si atraga clientii. Unii dealeri auto nu se multumesc cu atractivitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )