Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sapte pacienti cu coronavirus, tratati la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Alte 15 cazuri suspecte sunt internate

Adevărul Adevărul,
Sapte pacienti cu coronavirus, tratati la Spitalul Judetean de Urgenta Alba. Alte 15 cazuri suspecte sunt internate

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia acorda ingrijiri de specialitate, duminica, 5 aprilie, la sapte pacienti confirmati cu COVID-19, boala cauzata de infectarea cu noul coronavirus SARS-CoV-2). continuă pe Adevărul

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta, suspecti de infectie cu COVID-19

Doi medici de la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi sunt suspecti de coronavirus. Unul dintre medici a prezentat simptome specifice imbolnavirii cu COVID-19, celalalt, nu.

FOTO Bannere cu mesajul Totul va fi bine!, amplasate pe doua cladiri ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia

O asociatie neguvernamentala a donat echipamente de protectie unor spitale din Alba si a amplasat doua bannere pe unitati medicale din Alba Iulia cu mesajul Totul va fi bine.

11 cadre medicale de la spitalul judetean din Sfantul Gheorghe au coronavirus

Dupa ce testele altor patru cadre medicale au fost pozitive, numarul cadrelor medicale cu coronavirus la Spitalul Judetean din Sf. Georghe a ajuns la 11.

Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a fost preluata de o echipa de medici militari, care a mers joi la Suceava. De altfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca unitatea medicala va fi militarizata.

Spitalul Judetean Suceava a fost militarizat: Este oportun si necesar sa se introduca proceduri militare

Autoritatile au decis ca Spitalul Judetean de Urgenta Suceava sa fie militarizat pentru ca situatia focarului de coronavirus sa poata fi tinuta sub control. Anuntul a fost facut, astazi, de presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei videoconferinte cu premierul Ludovic Orban.

Micul-dejun al unui pacient cu coronavirus la Spitalul Judetean Neamt: Urlu in mine de indignare

Un barbat din Piatra Neamt a postat pe Facebook, in aceasta dimineata, o fotografie cu micul-dejun primit de un pacient infectat cu coronavirus.

Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Ministerul Lucrarilor Publice anunta ca, prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020, Spitalul Judetean Mehedinti a achizitionat aparatura performanta pentru dotarea sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva ATI), in vederea tratarii cazurilor grave de coronavirus.

Teste rapide pentru a detecta infectia cu coronavirus pentru cadrele medicale de la Spitalul Judetean Buzau Testarea se face doar pentru cei care isi dau acordul

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Buzau sunt testate, in aceste zile, cu teste rapide, pe care insa Directia de Sanatate Publica nu le recomanda, nefiind concludente suta la suta. Pana acum, aproape 260 de angajati din cel mai mare spital din Buzau au fost testati, dupa ce si-au dat acordul in acest sens, rezultatele fiind negative pentru toti.

PENTRU PREVENIREA EFECTELOR COVID-19: ALRO sprijina comunitatea locala prin donarea sumei de 400 de mii de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

sustine lupta impotriva COVID-19 si doneaza 400. 000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta Slatina SJU), 25. 000 de lei catre Crucea Rosie Romana, Olt si 18. 000 de lei catre Asociatia Internationala de Politie din Romania, Olt si implementeaza un set foarte strict de protocoale si proceduri pentru prevenirea infectarii in locatiile sale, pentru a-si proteja atat angajatii, cat si partenerii de afaceri.

Spitalul Judetean si-a umplut depozitele cu saci pentru cadavre. Materialele au costat peste 70.000 de lei

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a facut, in ultima saptamana, sase achizitii publice de saci pentru transportul cadavrelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )