Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sarbatoritul zilei de 21 februarie, presedintele din Zimbabwe. Radu Banciu: O sa vedeti ca singurul om nemuritor de pe planeta este Robert Mugabe (VIDEO)

B1 B1,
Sarbatoritul zilei de 21 februarie, presedintele din Zimbabwe. Radu Banciu: O sa vedeti ca singurul om nemuritor de pe planeta este Robert Mugabe (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre sarbatoritul zilei de 21 februarie, Robert Mugabe, presedintele din Zimbabwe, care se afla in fruntea statului africa si la. continuă pe B1

Curs valutar 21 februarie. Leul se depreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil marti, 21 februarie, indica o depreciere a monedei nationale in raport cu toate valutele principale .

21 februarie in istorie: incepe batalia de la Verdun, cea mai mare din Primul Razboi Mondial. Stalin devine cetatean de onoare al Romaniei

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 21 februarie .

Se intampla si in alte parti: Presedintele din Azerbaidjan si-a numit sotia prim-vicepresedinte pentru a cimenta dinastia Aliev

Presedintele din Azerbaidjan, Ilham Aliev si-a numit sotia in functia de prim-vicepresedinte al tarii pentru a putea prelua atributiile sefului statului, in cazul in care acesta nu isi.

MACRO NEWSLETTER 21 Februarie 2017

Productia industriala din Polonia si-a accelerat cresterea anuala in ianuarie 2017, pana la 9%, de la 2,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 1,9%, dupa un declin de 4,3% in luna anterioara.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )