Libnet.ro
UNICEF

01:05

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

Antena3 Antena3,
La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a. continuă pe Antena3

Copil de sase ani, ucis pe trecerea de pietoni

Un grav accident rutier s-a produs luni dupa amiaza pe strada Gheorghe Doja din cartierul Burdujeni, in zona intersectiei cu strada Jean Bart. Un copil de sase ani a murit dupa ce a fost lovit in plin pe o trecere de pietoni.

Cel mai mare bloc-turn din Vaslui nu mai are lift de patru ani

Vasluienii care locuiesc in cel mai mare bloc-turn din municipiu sunt nevoiti sa urce pana la 10 etaje pe scari, de patru ani, pentru ca liftul este nefunctional de tot atata vreme, relateaza ziarul Adevarul. Blocul are doua scari si 100 de apartamente si a fost prevazut cu doua lifturi, insa primul nu mai functioneaza inca din anii '90, potrivit sursei citate. Montarea unui lift nou costa 50. 000 de lei, iar locatarii nu pot strange aceasta suma, sustine administratorul.

Eugen Iacobescu: Executia mea a venit de la cel mai inalt nivel

Eugen Iacobescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca executia sa a venit de la cel mai inalt nivel. Mi-a fost tare greu. Am si eu o varsta. Trei luni de zile ma trezeam la 4 dimineata ca sa fiu la ora 8 la.

Scandal intre cel mai mare actionar si conducerea Bucur Obor

Actionarul Laurentiu Postovaru: Actualul Consiliu de Administratie nu vrea sa tina AGA, comportandu-se ilegal si abuziv * Consiliul de Administratie spune ca nu poate tine AGA din cauza unei decizii in instanta care repune in drept fostii actionari, furati de actiunile BUCU, in urma cu 16 ani * Decizia instantei, imposibil de pus in practica * Ultima AGA s-a tinut in aprilie 2013 Compania Bucur Obor BUCU) se gaseste, din nou, in mijlocul unui scandal, de data aceasta intre conducere, prin Gelu Manea, presedintele Consiliului de Administratie, si cel mai mare actionar Laurentiu Postovaru, dupa ce, in urma cu 16 ani a fost scena furturilor de actiuni, de pe piata de capital.

SUA: Un barbat a fost declarat nevinovat, dupa 26 de ani de inchisoare

Un barbat a fost declarat nevinovat de justitia americana, de violarea si uciderea unei tinere, in urma efectuarii testelor ADN. Pentru aceasta fapta, barbatul a fost inchis timp de 26 ani, relateaza.

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

FOTO A fost inaugurat la Timisoara cel mai mare pod din PET-uri din lume. Capitala Banatului a bifat o noua premiera mondiala

Cel mai mare pod realizat din PET-uri a fost inaugurat la Timisoara. Cei de la EcoStuff si voluntarii timisoreni au folosit 104. 502 de sticle de plastic.

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )