Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Iacobescu: Executia mea a venit de la cel mai inalt nivel

Antena3 Antena3,
Eugen Iacobescu: Executia mea a venit de la cel mai inalt nivel

Eugen Iacobescu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca executia sa a venit de la cel mai inalt nivel. Mi-a fost tare greu. Am si eu o varsta. Trei luni de zile ma trezeam la 4 dimineata ca sa fiu la ora 8 la. continuă pe Antena3

Madalin Voicu il felicita pe Eugen Iacobescu: Sper ca Romania sa aiba in sfarsit o justitie, nu cea pe care a construit-o Traian Basescu!

Eugen Iacobescu a vorbit despre dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial, dosar din care au disparut probe importante. in cadrul editiei de astazi al emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoicescu, Madalin.

Dovezi bomba ale serviciilor au disparut de la dosar. Eugen Iacobescu: Doua milioane de euro au fost date in 3 directii

Eugen Iacobescu a vorbit, marti, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea despre dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial, dosar din care au disparut probe importante. Doamna Ponea a fost foarte interesata de acest dosar,.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Cel mai mare bloc-turn din Vaslui nu mai are lift de patru ani

Vasluienii care locuiesc in cel mai mare bloc-turn din municipiu sunt nevoiti sa urce pana la 10 etaje pe scari, de patru ani, pentru ca liftul este nefunctional de tot atata vreme, relateaza ziarul Adevarul. Blocul are doua scari si 100 de apartamente si a fost prevazut cu doua lifturi, insa primul nu mai functioneaza inca din anii '90, potrivit sursei citate. Montarea unui lift nou costa 50. 000 de lei, iar locatarii nu pot strange aceasta suma, sustine administratorul.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Vezi ce poate face

La sase ani, un indian a fost declarat cel mai flexibil copil din lume. Cu role in picioare, baiatul poate trece pe sub masini cu o lejeritate care socheaza. E drept, in cazul lui, ajutorul dat de natura nu a.

Cel mai puternic antioxidant pe care trebuie sa-l consumi

Cu totii am auzit despre antioxidanti, insa cati stiu care este cel mai puternic oxidant din lume? Unul care poate preveni cancerul, bolile de inima, imbatranirea, problemele neuologice si multe altele? Cu toate ca acest.

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )