Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase cadre medicale au avut reactii adverse minore dupa ce au fost vaccinate impotriva Covid-19. Au fost imunizate 712 persoane in ultimele 24 de ore

B1 B1,
Sase cadre medicale au avut reactii adverse minore dupa ce au fost vaccinate impotriva Covid-19. Au fost imunizate 712 persoane in ultimele 24 de ore

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a transmis,ca in ultimele 24 de ore712 cadre medicale au fost vaccinate impotriva Covid-19. De asemenea,. continuă pe B1

Doua reactii adverse minore la 2.000 de vaccinari

Doar dua reactii alergice usoare au fost raportate, dupa ce peste 2. 000 de cadre medicale au fost imunizate impotriva SARS-CoV-2. Este vorba despre o asistenta din Cluj care a simtit mancarimi la picior, ea avand deja un istoric de alergii, dar si despre un medic din Suceava care a avut tot o reactie adversa minora.

2.778 de cadre medicale, vaccinate impotriva COVID-19 in primele 3 zile ale campaniei S-au inregistrat 7 reactii adverse comune si minore

778 de cadre medicale din spitalele din prima linie COVID au fost vaccinate cu vaccinul Pfizer BioNTech in primele 3 zile ale campaniei. Dintre acestea, 712 persoane au fost vaccinate in ultimele 24 de ore. Printre cei vaccinati s-au inregistrat, in cele 3 zile, si 7 reactii adverse comune si minore, potrivit autoritatilor: doua reactii de tip local, cu durere la locul injectarii, si cinci reactii generale - doua febrile si trei alergice, de tip urticarie.

Platforma online pentru reactiile adverse aparute dupa vaccinul anti-COVID. Medic epidemiolog: Am facut la viata mea toate vaccinurile obligatorii si cele facultative!

Campania de vaccinare continua, iar dozele anti-COVID vor ajunge in Romania si in zilele urmatoare, in timp ce autoritatile inca administreaza prima transa. Doar 1. 000 dintre cele 5. 000 de cadre medicale programate in primul val au fost vaccinate in prima zi, iar astazi continua imunizarea. Agentia Nationala a Medicamentului a lansat astazi o platforma online, unde atat pacientii cat si medicii pot raporta reactiile adverse aparute dupa vaccinare.

960 de cadre medicale vaccinate impotriva COVID-19 pana la ora 18. Persoanele vaccinate nu au inregistrat efecte adverse

Autoritatile au precizat ca, pana duminica laora 18, numarul total de cadre medicale din cele 10 spitale carora li s-a administrat deja prima doza de vaccinuria ajuns la 960. Persoanele.

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate impotriva COVID-19

Aproape 1000 de cadre medicale au fost vaccinate, duminica, pana la ora 18,00, la nivelul intregii tari, nicio persoana imunizata neprezentand efecte adverse, conform unui comunicat remis de Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, transmite Agerpres.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, despre despagubirile pacientilor care ar putea dezvolta reactii adverse in urma administrarii vaccinului impotriva COVID-19

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a explicat, duminica, la conferinta de presa tinta la inceputul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, ce se intampla cu pacientii care acuza reactii adverse, dupa.

Alte 712 persoane, vaccinate impotriva COVID-19 in ultimele 24 de ore. Cate reactii adverse usoare au fost inregistrate

Comitetul National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19 a anuntat, marti, ca 712 persoane au fost vaccinate impotriva coronavirus in ultimele 24 de ore, numarul total al celor vaccinati ajungand la 2. S-au inregistrat pana acum 7 reactii adverse usoare, 6 in ultimele 24 de ore.

Anunt de la Guvern: unde se pot semnala eventuale reactii adverse la vaccinul anti-Covid

Sfarsitul de an a adus si primele doze de vaccin anti-Covid in Romania, iar imunizarea a inceput deja in randul medicilor. Daca, insa, apar probleme sau eventuale reactii adverse, ele pot.

Ministrul Sanatatii, intrebat daca va fi data o OUG pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid: Va vom informa de indata ce va fi luata o decizie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost intrebat, duminica, la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, daca Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta pentru despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-Covid, el raspunzand ca astfel de informatii vor fi facute publice atunci cand va fi luata o decizie.

Ce spune Ministrul Sanatatii despre despagubirea persoanelor care ar putea avea reactii adverse la vaccinul anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, duminica, la deschiderea campaniei de vaccinare anti-COVID-19 ca in fiecare centru exista tot ceea ce trebuie pentru a se preveni orice agravare a oricarei reactii adverse.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )