Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Hotnews Hotnews,
 Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Sase turisti din Bucuresti, intre care trei copii, au fost recuperati, vineri seara, de jandarmii montani din Prahova, dupa ce s-au ratacit pe traseul Valea Stanii Cabana Ciucas, din cauza ca s-au abatut de la traseul marcat anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Ministerul Educatiei a respins noua Carta a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi al carei rector suspendat este Tudorel Toader. MEN invoca mai multe nereguli, ntre care o chestiune legata de demiterea rectorului

Miisterul Educatiei a respins carta Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in care se spune ca rectorul poate fi demis daca afecteaza imaginea institutiei. Ministerul sustine ca documentul avea mai multe nereguli, printre care elemente contrare Codului de etica si deontologie profesionala. Rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi este Tudorel Toader, in prezent suspendat in conditiile in care ocupa portofoliul de la ministerul Justitiei.

HALUCINANT! O profesoara de biologie din Bucuresti, scoasa la vanzare pe OLX (FOTO)

O profesoara de biologie din Bucuresti a fost scoasa la vanzare, vineri dimineata, pe OLX de elevii liceului la care preda. Copii i-au facut poze la ore, de sub banca, apoi le-au anuntul pe site-ul de.

FOTOGALERIE Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei au ajuns n Bucuresti

Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei de la asocierea OtokarOtomotiv ve Savunma Sanayi au ajuns in Bucuresti, la autobaza Titan. Autobuzele trebuie receptionate, inmatriculate si inregistrate, urmand ca dupa finalizarea procedurilor, pana la jumatatea lunii noiembrie sa iasa progresiv, in trafic.

Tara unde guvernul ofera teren familiilor cu trei copii

Guvernul italian vrea sa incurajeze natalitatea prin oferirea de teren agricol parintilor care vor avea un al treilea copil in urmatorii ani, informeaza mass-media din peninsula, citata de.

Cazul celor trei copii din Cantemir care au murit intoxicati cu insecticide. Silvia Radu: Ambulanta a ajuns in 7 minute, insa parintii au refuzat spitalizarea

Ambulanta a ajuns la familia din Flocoasa, raionul Cantemir, in sapte minute, insa parintii au refuzat spitalizarea, semnand un act prin care si-au asumat responsabilitatea pentru consecintele care pot surveni. Despre aceasta a anuntat ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Silvia Radu, citata de IPN.

Poluarea din Bucuresti ucide mii de oameni. UE da in judecata Romania

Radu Tudor a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire despreo sanctiune pe care Romania o primeste din partea Comisiei Ruropene. Agentia Europeana de Mediu avertizeaza tara noastra ca.

Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Autoritatii de.

Criminal periculos din Satu Mare, care a ucis doi oameni, inca in libertate

Un criminal periculos, care a ucis doi oameni, este in libertate in Satu Mare. Politistii au intrat in alerta dupa ce trupurile victimelor au fost descoperite de o ruda in apartamentul in care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )