Libnet.ro
UNICEF

08:30

Satul din Apuseni de pe cel mai mare lac carstic din Romania nu are apa potabila. Cum explica specialistii acest paradox

Adevărul Adevărul,
Satul din Apuseni de pe cel mai mare lac carstic din Romania nu are apa potabila. Cum explica specialistii acest paradox

Un sat din Apuseni, asezat intr-o zona turistica pitoreasca, nu departe de Ghetarul de la Scarisoara, traieste un veritabil paradox. Desi se afla pe cel mai mare lac carstic din Romania, satul Mununa din comuna Garda de Sus, nu are apa potabila. Locuitorii sunt obligati sa aduca apa de la peste 2 kilometri departare. continuă pe Adevărul

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall.

Rata insolventelor din Romania - cea mai mare din Europa Centrala si de Est

Dupa o incetinire brusca a economiei in 2014, analistii Coface estimeaza o usoara imbunatatire a activitatii economice si o crestere moderata in 2015.

Gala Generozitatii revine la Chisinau. Cel mai mare eveniment de caritate a anului aduna nume notorii ale muzicii clasice

Gala Generozitatii revine la Chisinau cu cea de-a doua editie. Evenimentul, oganizat de asociatia Copil, Comunitate, Familie CCF), Hope and Homes for Children si cu sustinerea sopranei Valentina Nafornita, isi propune sa termine constructia primei case comunitare din Chisinau Casa Viitorului.

Raportul final al accidentului aviatic din Apuseni: Singurul pasager care a scapat nevatamat statea langa studenta care a murit, dar si-a pus centura de siguranta din proprie initiativa cu cateva clipe inainte de impact

Potrivit raportului final al accidentului aviatic din Apuseni din ianuarie 2014 arata ca singurul pasager care a scapat nevatamat si-a cuplat din proprie initiativa centura de siguranta cu cateva minute inainte de prabusire, atunci cand motoarele au inceput sa functioneze cu intermitenta. Desi nu sugereaza ca centura de siguranta ar fi scapat toti pasagerii avionului de ranile suferite, raportul arata ca pasagerul ce a supravietuit nevatamat ocupa scaunul alaturat celui pe care statea studenta Aura Ion, una dintre cele doua victime ale accidentului, alaturi de pilotul Adrian Iovan.

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, iNCHEIATA

Ancheta in cazul accidentului aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion, a fost finalizata. Raportul inspectorilor de la Centrul de Investigatii pentru Siguranta Aviatiei Civile va fi prezentat la ora 12:00.

Noul pod de la Agigea, cel mai mare pod hobanat din Romania, deschide traficul intre Autostrada Soarelui si Portul Constanta

Principala realizare a noului pod de la Agigea inaugurat luni, 19 octombrie, este ca face legatura intre Autostrada Soarelui si Portul Constanta. Traficul greu, care era nevoit sa tranziteze localitati Constanta, Lazu sau Agigea) si DN39 Constanta-Mangalia, are acum drum liber spre poarta maritima a tarii. Traficul spre litoral se face in continuare pe vechiul pod de la Agigea.

Cel mai sanatos vin rosu

Cel mai recent studiu privind beneficiile vinului rosu arata ca un pahar de vin rosu la cina imbunatateste sanatatea cardiovasculara a persoanelor cu diabet de tip 2. Iata cum poti alege cel mai sanatos vin rosu.

Care este cea mai mare nemultumire a barbatilor casatoriti?

Daca nu exista o femeie care sa ii critice, sunt barbatii in continuare prosti? Barbatii gasesc aceasta gluma mai amuzanta decat femeile, deoarece reuseste sa redea cea mai mare nemultumire pe care o au acestia intr-o casnicie.

Pretul zaharului inregistreaza cea mai mare crestere din ultimii doi ani

Fondurile speculative care au mizat pe scumpirea zaharului sunt recompensate cu cea mai mare crestere din ultimii doi ani, pe fondul unei preconizate crize mondiale, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )