Libnet.ro
UNICEF

08:30

Scandal amoros in sanatate: cel mai bun ortoped din Moldova este acuzat ca a facut un copil unei paciente si e dat in judecata pentru paternitate

Adevărul Adevărul,
Scandal amoros in sanatate: cel mai bun ortoped din Moldova este acuzat ca a facut un copil unei paciente si e dat in judecata pentru paternitate

O femeie de 34 de ani din Iasi il cheama in judecata pe medicul ortoped Paul Botez, de la Spitalul de recuperare, pentru ca acesta sa recunoasca un baietel de sase ani pe care cei doi l-ar avea impreuna. continuă pe Adevărul

Klose l-a devansat pe Ronaldo si a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, dupa ce a inscris al 16-lea sau gol la un turneu final, marti, la Belo Horizonte, in semifinala cu Brazilia, informeaza.

VIDEO Klose, cel mai bun marcator din istoria CM. Cum a marcat cele 16 goluri

Veteranul Miroslav Klose a marcat impotriva Braziliei si a devenit cel mai bun marcator din istoria Campionatului Mondial cu 16 reusite. vezi cum s-au marcat cele 16 goluri.

Omul zilei la Cupa Mondiala. Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria competitiei

In 2006, Ronaldo devenea golgheterul all-time al Cupei Mondiale, depasindu-l pe germanul Gerd Muller, chiar in Germania. Opt ani mai tarziu, un alt german, Miroslav Klose, a batut recordul atacantului brazilian,.

Cum arata cel mai aglomerat oras din lume, vazut din avion. Aproape 15 milioane de oameni traiesc aici

China este una din cele mai mari tari din lume. Iar pentru al patrulea an consecutiv, Shanghaiul a primit titlul de cel mai aglomerat oras din lume. Aproape 15 milioane de oameni locuiesc in aceasta metropola, iar.

Pretul zincului, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia zincului a atins ieri, pe piata din Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, pe fondul declinului stocurilor de profil, respectiv al estimarilor Morgan Stanley potrivit carora piata din domeniu va beneficia de pe urma evolutiei economiei Chinei.

Philips I908 va fi cel mai subtire smartphone din lume

Desi nu vedem prea des smartphone-uri Philips la prietenii nostrii, compania olandeza ar putea sa genereze mult buzz prinintermediulnoului model. Indiferent cat vor evolua procesoarele si cipurile grafice din smartphone-uri, pentru a integra un volum de performanta sporit, foarte multi dintre noi isi vor cumpara in continuare gadgeturi pe baza unor superlative absolute. in definitiv, nimic nu se compara cu momentul in care te lauzi spunand ca ai cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai subtire rama si [].

Imagine de senzatie surprinsa pe cel mai faimos bulevard din Paris. Ce plimba in lesa acest barbat

A avea o pisica sau un caine drept animal de companie nu mai este ceva iesit din comun. Un turist venit in Franta a fost surprins pe cel mai celebru bulevard din Paris plimbandu-si in lesa. capra. Barbatul.

CM 2014. Cel mai bun pasator de la Mondiale, germanul Toni Kroos e poreclit Chelnerul. Oare de ce?

A fost cel mai bun pasator din Liga Campionilor, iar acum e cel mai bun pasator de la Mondiale. Mai mult decat atat, in meciul cu Brazilia a inscris doua goluri in doar 60 de secunde, cea mai rapida dubla din istoria turneelor finale.

Cel mai bun telefon Nokia, lansat inainte de era Microsoft, va fi disponibil in Romania

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat inainte sa fie cumparata de Microsoft ajunge in Romania. Pretul incepe de la putin peste 2. 000 de lei. Iata ce e mai interesant la acest telefon Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anuntat inainte de finalizare achizitiei de catre Microsoft. Ruleaza Windows Phone 8. 1, dispune de toate aplicatiile Nokia dedicate fotografiei si nu numai si are o camera de 20 megapixeli PureView capabila sa fotografieze si RAW.

CM 2014. Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale

Germania s-a calificat in finala Campionatului Mondial dupa ce a invins, marti, Brazilia. Selectionata luiJoachim Low s-a impus cu 7-1, cel mai mare scor de la aceasta editie a competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )