Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal urias in fotbalul spaniol: Presedintele Federatiei a fost arestat

B1 B1,
Scandal urias in fotbalul spaniol: Presedintele Federatiei a fost arestat

Lumea fotbalului spaniol a fost zguduita de un scandal imens. Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal si vicepresedinte senior al FIFA, Angel Maria Viilar, a fost arestat. Acesta este acuzat de fals ici. continuă pe B1

Se intampla si la case mari. Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal a fost arestat

Angel Maria Villar, presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, a fost retinut, marti dimineata, intr-un dosar in care este acuzat de fapte de coruptie alaturi de fiul sau, anunta presa iberica.

Presedintele Federatiei spaniole de fotbas, Angel Maria Villar, a fost arestat

Angel Maria Villar, presedintele Federatiei spaniole de fotbal RFEF) si vicepresedinte FIFA, a fost arestat marti, alaturi de fiul sau, intr-o operatiune anticoruptie a Politiei spaniole, scrie.

Presedintele Federatiei spaniole de fotbal, Angel Maria Villar, a fost arestat

Angel Maria Villar, presedintele Federatiei spaniole de fotbal RFEF) si vicepresedinte FIFA, a fost arestat marti, alaturi de fiul sau, intr-o operatiune anticoruptie a Politiei spaniole, scrie.

Angel Maria Villar (presedintele federatiei spaniole de fotbal) si fiul sau, retinuti in cadrul unei anchete anticoruptie

Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, si fiul sau Gorka, au fost retinuti, marti dimineata, in cadrul unei anchete anticoruptie, informeaza El Pais.

Probleme pentru presedintele din Iran: Fratele sau a fost arestat

Fratele presedintelui iranian Hassan Rohani a fost arestat sub acuzarea de delicte financiare. Acesta indeplinea functia de consilier special al presedintelui. Hossein Fereydoun si.

Fratele presedintelui din Iran, eliberat pe cautiune dupa ce a fost arestat pentru delicte financiare

Hossein Fereydoun, fratele si in acelasi timp si consilierul special al presedintelui din Iran, Hassan Rohani, a fost eliberat marti pe cautiune dupa ce a fost arestat la finalul saptamanii trecute.

Un roman a fost arestat in Italia. Barbatul ar fi provocat intentionat incendii de vegetatie

Un roman a fost arestat in sudul Italiei sub acuzatia ca a provocat intentionat incendii de vegetatie, potrivit libertatea. ro. Romanul in varsta de 24 de ani a fost suprins de un.

Fratele presedintelui iranian a fost arestat. Acuzatiile sunt extrem de grave

Fratele si consilierul special al presedintelui iranian Hassan Rohani a fost arestat pentru delicte financiare, a anuntat duminica un purtator de cuvant in domeniul justitiei, Gholamhossein.

Medicul chirurg de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzat ca ar fi primit mita de la sase pacienti, a fost arestat

Medicul chirurg Eugen Bitere de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, acuzat ca ar fi solicitat si primit mita de la sase pacienti, conditionand actul medical, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, anunta News. ro. In fata judecatorilor, medicul iesean nu a recunoscut ca ar fi luat mita de la pacienti.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )