Libnet.ro
UNICEF

09:00

SCANDALOS. Ginerele lui Liviu Luca, complice la furtul fondurilor DIPI, iertat de DNA

România Liberă România Liberă,
SCANDALOS. Ginerele lui Liviu Luca, complice la furtul fondurilor DIPI, iertat de DNA

Silviu Dumitrache este considerat nr. 3 in serviciul secret al Internelor, unde ocupa functia de sef al contrainformatiilor. Procurorii anticoruptie sustin ca ar fi fost complice la unele deturnari de fonduri din dosarul lui Gabriel Oprea. in ciuda probelor, insa, Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu-l puna sub acuzare. continuă pe România Liberă

Complice la furtul fondurilor DIPI, iertat de DNA

Silviu Dumitrache este considerat nr. 3 in serviciul secret al Internelor, unde ocupa functia de sef al contrainformatiilor. Procurorii anticoruptie sustin ca ar fi fost complice la unele deturnari de fonduri din dosarul lui Gabriel Oprea. in ciuda probelor, insa, Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu-l puna sub acuzare.

Incendiu pe domeniul din Prahova al omului de afaceri Liviu Luca. Politia a deschis dosar penal

Pompierii au reusit sa stinga, dupa o interventie care a durat o ora, un incendiu izbucnit miercuri pe domeniul de la Paulesti al omului de afaceri Liviu Luca.

Incendiu puternic pe proprietatea lui Liviu Luca

Un incendiu a izbucnit, joi dupa-amiaza, la un depozit de materiale textile situat pe domeniul pe care omul de afaceri Liviu Luca il detine in localitatea Paulestii Noi, judetul Prahova, potrivit unor su.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )