Libnet.ro
UNICEF

06:15

Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Hotnews Hotnews,
 Scandalul dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos participa la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate

Premierul Dacian Ciolos participa luni, incepand cu ora 11:00, la prima reuniune a grupului de lucru pentru sanatate, potrivit programului oficial anuntat de Guvernul Romaniei. Sambata, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Victoria, prim-ministrul a anuntat ca va avea o discutie mai ampla cu un grup de experti privind masurile care pot fi luate pentru imbunatatirea situatiei in sistemul de sanatate si pentru recastigarea increderii cetatenilor. continuă pe Hotnews

UPDATE. Cum se apara SRI in legatura scandalul dezinfectantilor diluati de la Hexi Pharma. Pozitie OFICIALA

Numele Serviciului Roman de Informatii a ajuns in scandalul dezinfectantilor diluati. SRI ar fi avut informatii despre ce se intampla in sistemul de sanatate inca din 2010, dar nu au fost luate masuri. Institutia a transmis ca va publica un punct de vedere oficial in cursul zilei de luni.

Perchezitii la Hexi Pharma si la spitalele implicate in scandalul dezinfectantilor diluati. Ce cauta politia economica

Politistii au descins, sambata dimineata la Sediile Hexi Prarma, firma implicata in scanadul dezinfectantilor diluati. Au fost verificate punctele de lucru. in aest moment politia cauta acte contabile si contracte ale societatii.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Lista spitalelor din judetul Calarasi unde siguranta pacientului este pusa in pericol

Dezastru in sanatate! in toate spitalele din judetul Calarasi au descoperite probe neconforme, ceea ce face ca siguranta pacientului sa fie pusa in pericol. Ministerul Sanatatii a publicat, vineri, 6 mai, cu aprobarea Parchetului General, lista unitatilor sanitare din toata tara in care s-au gasit nereguli, ca urmare a folosirii dezinfectantilor diluati.

Dacian Ciolos participa luni la Parlament la Ora Premierului, cu tema Problemele din sistemul de educatie

Premierul Dacian Ciolos va participa luni, de la ora 17:00, la Ora Premierului la Parlament, dezbaterea urmand sa aiba ca tema Problemele din sistemul de educatie, potrivit programului oficial al primului ministru, anuntat de Guvernul Romaniei.

Primarul Marius Stan despre scandalul dezinfectantilor diluati: O asemenea ticalosie trebuie pedepsita fara mila. Nu te poti juca asa cu vietile oamenilor

Dupa ce Ministerul Sanatatii le-a interzis responsabililor din D. sa comunice rezultatele analizelor la probele de sanitatie din spitale, in aceasta dupa-amiaza a fost facuta publica lista unitatilor in care au fost efectuate testele in cazul dezinfectantilor Hexi Pharma. Rezultate negative au inregistrat si doua mari spitale din Galati.

Ce masuri ia premierul Dacian Ciolos in plina criza a dezinfectantilor

Premierul Dacian Ciolos face declaratii, sambata, dupa intalnirea pe care a avut-o cu sefii din Ministerul Sanatatii in contextul scandalului dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos a declarat.

Scandalul dezinfectantilor diluati. Spitalul din Tulcea, pe lista neagra a Ministerului Sanatatii

Spitalul din Tulcea, pe langa faptul ca se confrunta cu o acuta lipsa de medici, pune in pericol si sanatatea pacientilor.

Raspunul Ministerului Sanatatii la sutele de e-mailuri trimise de romani privind cazul dezinfectantilor diluati: Rezultatele nu pot fi puse la dispozitie

Scandalul dezinfectantilor diluati scoate lumea in strada. Romanii s-au mobilizat pe retelele de socializare si au creat evenimentul Haideti sa facem ceva!. Astfel, vineri,.

Scandalul dezinfectantilor. Dacian Ciolos trimite controale in toate spitalele din tara

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca a cerut Ministerului Sanatatii sa fie facute prelevari de probe de dezinfectanti din toate spitalele si pe toate produsele, indiferent de provenienta.

Sedinta de la Guvern cu responsabilii din sistemul sanitar a inceput. Premierul Dacian Ciolos este prezent la reuniune

Sedinta de la Palatul Victoria a factorilor de decizie din sistemul sanitar privind masurile care se impun in acest domeniu a inceput, in plin scandal al dezinfectatilor diluati din spitale ce a dus la proteste de strada fata de calitatea serviciilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )