Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Antena3 Antena3,
Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la. continuă pe Antena3

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Scandalul mitei de la bacalaureat. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri

Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute numele mai multor elevi. Parintii s-au.

Scandalul mitei la bacalaureat. Zeci de elevi, dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute.

Scandalul mitei la bacalaureat. Parchet: Nu s-a renuntat la audierea elevilor de la Bolintineanu

Scandal la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la bacalaureat. Desi purtatorul de.

Elevii de la liceul Dimitrie Bolintineanu nu vor mai fi audiati astazi

Update 13:12 Elevii, citati la politie saptamana viitoare Elevii nu vor mai fi audiati astazi, ci vor fi citati la politie saptamana viitoare.

100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri dupa ce au terminat cea de-a treia proba

100 de elevi de clasa a XII-a care sustin vineri ultima proba la Bacalaureat la liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi de politisti la audieri dupa finalizarea examenului. Acestia trebuie sa dea declaratii in legatura cu scandalului fraudei la examenul de Bacalaureat, in urma caruia directoarea liceului lor a fost arestata preventiv.

BAC 2013 Examenele la Matematica si la Istorie. Premiera la bacalaureat: elevii de la tehnologic vor avea subiecte speciale la Matematica

Absolventii de liceu vor sustine miercuri proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2013. Elevii de la real, tehnologic, militar si pedagogic vor da examen la Matematica, in timp ce absolventii de la uman si de la filiera vocationala vor sustine examenul la Istorie. Premiera pe care o aduce BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, vor avea subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica. Desi decizia a fost luata de anul trecut, ea nu a fost comunicata public decat in urma cu o luna, odata cu sesiunea speciala a bacalaureatului pentru olimpici. Vezi in articol cum se va desfasura examenul, pas cu pas Descarca modele de subiecte si citeste ce s-a intamplat la bacalaureatul de anul trecut.

BACALAUREAT 2013 Cei mai multi elevi din Constanta au ales Biologia la ultima proba a examenului de maturitate

Un numar de 6. 775 de absolventi de liceu din judetul Constanta sustin vineri, 5 iulie, ultima proba din cadrul examenului de Bacalaureat 2013 - proba la alegere, in functie de profil. Adevarul. ro publica, vineri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )