Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Antena3 Antena3,
Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la. continuă pe Antena3

Radu Stroe: Au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu insa nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare.

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

VIDEO BAC 2013 UPDATE 100 de elevi de la Liceul Bolintineanu vor fi audiati la Politia Capitalei in scandalul fraudarii examenului. Politia: Exista mandate de aducere, copiii nu sunt retinuti sau arestati

100 de elevi ai Liceului Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti urmeaza sa fie audiati, vineri, la sediul Politiei Capitalei, in scandalul privind suspiciuni de fraude inregistrate la examenul de bacalaureat. Cei 100 de elevi si parintii acestora vor fi dusi la audieri dupa ultima proba a bacalaureatului, anunta Mediafax. Se discuta cu fiecare copil in parte, nu ai calitate de invinuiti, de inculpati, a precizat un reprezentant al Politiei Capitalei. Oficiali din Parchetul Tribunalului Bucuresti au declarat, vineri, ca la Politia Capitalei vor fi audiati unii dintre elevii care au sustinut bacalaureatul la Liceul Dimitrie Bolintineanu, precum si parintii acestora. UPDATE ora 12:40): Politia Capitalei: Copiii nu sunt retinuti, nu au calitate de invinuiti sau inculpati. Se discuta cu ei. Exista citatii de la procurori. UPDATE ora 12:20): Mai multi parinti s-au strans in curtea liceului, nemultumiti ca fiii lor vor fi audiati de politie. Spiritele au inceput sa se incinga si un barbat care a imbrancit un politist a fost imobilizat si bagat in masina Politiei. UPDATE ora 12:18): Victor Ponta despre scandalul fraudarii examenului de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu: Trebuie luate masuri foarte dure, profesorii trebuie sa raspunda penal. Acum procurorii iau cu autobuzele elevi, suntem o societate care incepe sa arate ca inainte de '89. N-as vrea sa ajungem la scenele comuniste de anul trecut, cu procurori care ii alergau pe oamenii care au votat la referendum.

Scandalul mitei de la bacalaureat. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri

Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute numele mai multor elevi. Parintii s-au.

Scandalul mitei la bacalaureat. Zeci de elevi, dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute.

Scandalul mitei la bacalaureat. Parchet: Nu s-a renuntat la audierea elevilor de la Bolintineanu

Scandal la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la bacalaureat. Desi purtatorul de.

FRAUDA BAC 2013. Ce spaga au dat elevii de la Liceul Bolintineanu ca sa treaca ...

Aproximativ 20 la suta dintre candidatii care sustin examenul de bacalaureat la Liceul Dimitrie Bolintineanu ar fi dat intre 300 si 600 de euro pentru examene, au declarat marti, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit surselor citate, ca sa poata avea in sala supraveghetori permisivi, care sa le permita sa copieze sau sa le spuna rezolvarile la subiecte, unii dintre elevi au dat intre 300 si 600 de euro. Din totalul candidatilor care sustin bacalaureatul la Liceul Dimitrie .

Elevii de la liceul Dimitrie Bolintineanu nu vor mai fi audiati astazi

Update 13:12 Elevii, citati la politie saptamana viitoare Elevii nu vor mai fi audiati astazi, ci vor fi citati la politie saptamana viitoare.

Radu Stroe: Mandatele de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu nu au fost puse in aplicare

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat ca au existat mandate de aducere pentru elevii de la Liceul Bolintineanu din Capitala, insa acestea nu au fost puse in aplicare. Ministrul Radu Stroe a mai precizat.

Imagini incredibile la liceul Bolintineanu. Parintii s-au imbrancit cu politistii

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Parintii copiilor care vor fi dusi la audieri in legatura cu scandalul mitei de la bacalaureati i-au imbrancit pe politisti. De asemenea, parintii au incercat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )