Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scandalul mitei la bacalaureat. Zeci de elevi, dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Antena3 Antena3,
Scandalul mitei la bacalaureat. Zeci de elevi, dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute. continuă pe Antena3

Scandalul mitei de la bacalaureat. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, dusi la audieri

Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu vor fi dusi la politie si DGA pentru a fi audiati. Politistii au venit cu o lista pe care erau trecute numele mai multor elevi. Parintii s-au.

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Scandalul mitei la bacalaureat. Elevii de la Liceul Bolintineanu nu vor mai fi dusi la audieri. Parintii i-au imbrancit pe politisti

Scandal la Liceul Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la.

Scandalul mitei la bacalaureat. Parchet: Nu s-a renuntat la audierea elevilor de la Bolintineanu

Scandal la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala. Zeci de elevi si parinti au protestat fata de masura de aducere la audieri a elevilor implicati in scandalul mitei de la bacalaureat. Desi purtatorul de.

VIDEO 100 de elevi, dusi la audieri dupa ultima proba de la Bacalaureat. Parintii au sarit la bataie

100 de elevi de clasa a XII-a, care au sustinut vineri ultima proba la Bacalaureat la liceul Dimitrie Bolintineanu, au fost dusi de politisti la audieri, dupa finalizarea examenului, pentru a da declaratii in legatura cu scandalul de fraudare a examenului, in urma caruia directoarea liceului lor a fost arestata preventiv. Furiosi, parintii au incercat sa opreasca autocarul in care se aflau elevii si s-au luat la bataie cu politistii.

BAC 2013 Cum se copiaza la Bacalaureat: Cinci elevi au ajuns la spital dupa ce microcastile le-au ramas blocate in urechi / Inspectorul scolar Gorj: Hotul neprins este negustor cinstit

Patru elevi au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Targu-Jiu, iar un altul la Spitalul Motru, dupa ce microcastile pe care probabil le-au folosit pentru a copia la examenul de Bacalaureat le-au ramas blocate in urechi, a declarat Gheorghe Stanciu, medic in cadrul Sectiei ORL, citat de Agerpres. Inspectorul scolar general din Gorj, Ion Isfan, a afirmat ca a aflat de aceste incidente; acesta a precizat ca numarul absolventilor de liceu care au ajuns la spital cu aceasta problema a fost mai mare anii trecuti fata de anul acesta si ca hotul neprins este negustor cinstit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2308 seconds )