Libnet.ro
UNICEF

17:16

Scandalul Volkswagen. Cate masini din Romania sunt echipate cu softul care pacaleste testele de emisie

Antena3 Antena3,
Scandalul Volkswagen. Cate masini din Romania sunt echipate cu softul care pacaleste testele de emisie

000 de masini din Romania, dintre care 56. 000 noi, sunt echipate cu motoare Volkswagen Euro 5 avand softul care pacaleste testele de emisie. Dintre acestea, doar pentru 300, aflate pe stocurile dealerilor, a. continuă pe Antena3

Scandalul Volkswagen. Aproape 20% din motoarele diesel trucate au fost produse in apropiere de Romania

Aproximativ doua milioane din cele 11 milioane de motoare diesel implicate in scandalul de la Volkswagen au fost produse la uzina Audi din Gyor, vestul Ungariei, a declarat marti ministrul ungar al Economiei, Mihaly.

Analiza. Scandalul Volkswagen are consecinte profunde in comertul UE-SUA: Europenii sunt inabili in a stabili reglementari industriale clare, America trebuie sa intervina si sa rezolve problemele

Daca europenii spuneau despre americani ca au reguli complicate si atat de complexe, incat pun bariere in calea dezvoltarii industriale, scandalul Volkswagen anuleaza orice avantaj moral pe care Europa credea ca il are, scrie think-tank-ul The Brookings Institute. Scandalul Volkswagen a pornit din SUA, ca dovada ca autoritatile de acolo sunt mai severe si actioneaza mai repede. Acum, Volkswagen este trasa la raspundere si pe batranul continent, insa efectul ar putea fi ca America va deveni tara care face regulile la nivel mondial, inclusiv in controversatul tratat TTIP, arata articolul semnat de Carlo Bastasin.

Scandalul Volkswagen - 105.000 de masini au fost afectate in Romania

In Romania scandalul Volkswagen afecteaza 105. 000 masini de la marcile Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, dintre care 56. 000 erau noi la data inmatricularii, iar 49. 000 erau vechi, a spus Iulian Matache, ministrul Transporturilor. Este vorba de masini diesel Euro 5 cu motoare de 1. 6 si 2 litri. Stocurile de masini Volkswagen, Audi, Skoda si Seat, cu motoare 1. 6 TDI si 2. 0 TDI sunt oprite de la comercializare pentru ca RAR nu mai elibereaza carti de identitate CIV).

Ungaria, urmatoarea victima in scandalul Volkswagen. Ce informatie a iesit la lumina

Pe masura ce scandalul Volkswagen creste in proportii a iesit la iveala o noua informatie. Doua milioane de autovehicule pe care a fost instalat softul mincinos, au fost fabricate la uzina Audi din Ungaria,.

Primul serial de teatru din Romania continua cu premiera: Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie

Te-ai amuzat copios la Ma mut la mama si ai ras non stop la Ma mut la tata? Primul serial de teatru din Romania continua cu Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! Vino sa afli raspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu te asteapta la o trilogie de comedie, in regia lui Gelu Colceag.

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Business Days, platforma de oportunitati de afaceri din Romania, anunta primul eveniment de afaceri dedicat culturii antreprenoriale din Europa Centrala si de Est, CEE Entrepreneurship Summit 2015. Acesta este primul eveniment din seria Business Days gandit special pentru o audienta internationala, prin participarea unor companii straine, din regiune si nu numai.

Parcul Natural Portile de Fier poate deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania

Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii, in acest sens mai fiind nevoie de promovarea unei hotarari de guvern, a.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire.

Cate masini Volkswagen sunt afectate in Romania de scandalul noxelor manipulate

Joi, Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a indicat numarul de masini afectate de scandalul noxelor Volkswagen in Romania, dar si pasii care se astepta pentru ca VW sa remedieze problema.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )