Libnet.ro
UNICEF

01:06

Primul serial de teatru din Romania continua cu premiera: Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie

România Liberă România Liberă,
Primul serial de teatru din Romania continua cu premiera: Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! pe 20 octombrie la Teatrul de Comedie

Te-ai amuzat copios la Ma mut la mama si ai ras non stop la Ma mut la tata? Primul serial de teatru din Romania continua cu Ma mut sau nu ma mut? Aceasta e-ntrebarea! Vino sa afli raspunsul la premiera spectacolului, pe 20 octombrie, la Teatrul de Comedie! Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Gabriel Fatu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea si Oana Puscatu te asteapta la o trilogie de comedie, in regia lui Gelu Colceag. continuă pe România Liberă

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Business Days, platforma de oportunitati de afaceri din Romania, anunta primul eveniment de afaceri dedicat culturii antreprenoriale din Europa Centrala si de Est, CEE Entrepreneurship Summit 2015. Acesta este primul eveniment din seria Business Days gandit special pentru o audienta internationala, prin participarea unor companii straine, din regiune si nu numai.

Parcul Natural Portile de Fier poate deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania

Parcul Natural Portile de Fier a obtinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervatie a biosferei din Romania, dupa Delta Dunarii, in acest sens mai fiind nevoie de promovarea unei hotarari de guvern, a.

Scandalul Volkswagen. Cate masini din Romania sunt echipate cu softul care pacaleste testele de emisie

000 de masini din Romania, dintre care 56. 000 noi, sunt echipate cu motoare Volkswagen Euro 5 avand softul care pacaleste testele de emisie. Dintre acestea, doar pentru 300, aflate pe stocurile dealerilor, a.

Aceasta este cea mai buna universitate din Romania

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este singura institutie de invatamant superior din Romania situata pe un loc cuprins in intervalul 501-600, din grupul celor mai bune 800 de universitati din.

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire.

Martianul, in cinematografele din Romania

In acest weekend are premiera filmul Martianul, in regia lui Ridley Scott, pelicula ce va face deliciul pasionatilor de film SF. in rolurile principale ii veti putea revedea pe doi mari actori de la Hollywood, Matt Damon si Jessica Chastain.

Performanta in alpinism. Un adolescent din Romania a cucerit 15 varfuri din Carpati

Stefan Ider, elev la Liceul Pedagogic din Focsani, a reusit performante uluitoare in alpinism, sport pe care-l practica de doar doi ani. Primul traseu pe care l-am facut a fost iarna trecuta, pe Varful Omu,.

O primarie din Romania a fost executata pentru masini stricate de gropi

Simona Niculescu a locuit 30 de ani in Franta, iar in 2007 s-a decis sa se intoarca in Romania. A ales satul Baiculesti, unde a si construit o casa, insa nu si-a pus problema ca drumul de acces va fi o.

Ce spune ambasadorul Marii Britanii despre infrastructura din Romania

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, sustine ca in Romania este nevoie de investitii in infrastructura si ca din punctul sau de vedere acest domeniu reprezinta una dintre provocarile pe care Romania trebuie sa le depaseasca.

Vezi aici cat de fericiti sunt pensionarii din Romania

Astazi sarbatorim Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, ocazie cu care Eurostat a publicat un studiu despre satisfactia batranilor din tarile Uniunii Europene privind situatia financiara, relatiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )