Libnet.ro
UNICEF

06:15

EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. Sefa Asociatiei Magistratilor din Romania, mai presus de Codul Deontologic si Legea CSM?

Gabriela Baltag, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, aflata in procedura de sanctionare deontologica la Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca a atacat-o pe presedinta inaltei Curti, Livia Stanciu, vrea anularea unor prevederi ale Codului Deontologic si ale Legii CSM ca sa scape de o eventuala pedepsire. continuă pe România Liberă

Clasamentul hotiilor din Romania: pagube-record de peste 1.000.000.000 euro

Prejudiciile din cele mai mari dosare de coruptie instrumentate acum de DNA sar de suma de un miliard de euro. Iata, mai jos, care sunt cele mai mari prejudicii din dosare. Ele au fost prezentate luni, la o.

Premierul Ponta a anuntat ca angajatii RAAN isi vor primi salariile restante din luna mai

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca angajatii Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare RAAN), care au protestat in ultimele zile fata de neplata salariilor restante din luna mai, isi vor primi banii, dupa ce sumele respective au fost.

Aditivi alimentari din belsug. Cel mai cunsumat produs din Romania te poate imbolnavi

Pe langa faptul ca ingrasa, painea noastra cea de toate zilele este si foarte nesanatoasa, scrie libertatea. ro. Pentru ca nici un producator din Romania nu mai respecta reteta traditionala, iar.

Un aeroport international din Romania a fost inchis

Aeroportul International Craiova a fost inchis complet pana pe 24 octombrie. De aici nu mai zboara decat elicopterul SMURD. Masura a fost luata pentru a se putea lucra la pista aeroportului, echipamentele.

Topul personalitatilor politice din Romania. Ce modificari au produs arestarea lui Oprescu si schimbarile din PSD

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a pierdut instantaneu nu mai putin opt procente in increderea opiniei publice, releva Barometrul INSCOP Research realizat in saptamana imediat urmatoare arestarii sale, in capitolul destinat increderii in.

Decizia luata de cel mai cunoscut hacker din Romania. Ce face acum romanul care a spart site-ul Pentagonului

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice. Pe Internet era cunoscut drept TinKode si.

Anunt important despre salariatii si pensionarii din Romania. Nu s-a mai intamplat de trei ani

Romania are, in prezent, 6. 000 de angajati si 5. 162 de pensionari, fiind pentru prima data, in ultimii trei ani, cand numarul celor care lucreaza cu contracte individuale de munca il depaseste pe.

Mariano Monamour, Randunel Pisica sau Semaforu. Cele mai caraghioase nume din Romania

Alegerea numelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu, scrie adevarul. ro. Pe.

Un oras din Romania in primele zece locuri din lume ce trebuie vizitate in 2016

Sibiul ocupa locul 6 in top 100 cele mai convenabile orase la nivel mondial ce trebuie explorate in anul 2016, conform unui studiu realizat de unul dintre cele mai cunoscute site-uri de cautare de hoteluri din.

Subiectele Zilei: Prima Casa, mai noua si mai mare. Locuintele vechi pot fi date la schimb pentru altele noi; De ce NU muncesc detinutii din Romania. Cat pot castiga pe ora si cati s-au oferit, voluntar, sa aiba activitati lucrative; Dosarul Stapanul ape

Recuperarea prejudiciilor: Nu poate sau nu vrea statul? In afara unor critici la adresa DNA, a unui interminabil sir de scuze din partea ANAF si a unei palide incercari de infiintare a unei noi agentii. A dat slujba de la oras pe viata izolata de la munte. Cum traieste un roman in vechea scoala dintr-un sat cu 3 locuitori. Oricat de nebunesc ar parea, doi tineri din Bucuresti au renuntat la cariere si viata din oras.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )