Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scenariu bomba: Dacian Ciolos, in partidul lui Nicusor Dan (VIDEO)

B1 B1,
Scenariu bomba: Dacian Ciolos, in partidul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Scenariu bomba lansat de Robert Turcescu. Potrivit fostului jurnalist, premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze la toamna! Nu din partea PNL, asa cum se vehicula, ci din partea formatiunii lui Nicusor. continuă pe B1

INTERVIU Andrei Postolache - Nicusor Dan de Iasi:Sper ca se va forma un nou Guvern Ciolos, sustinut de o majoritate fara PSD

Intr-un interviu pentru Adevarul, Andrei Postolache, liderul partidului Pentru Iasi, care tocmai s-a aliat cu Uniunea Salvati Romania partidul condus de Nicusor Dan spune ca Dacian Ciolos trebuie sa ramana in fruntea Guvernului si dupa alegerile parlamentare din toamna, pentru ca este modelul de politician de care avem nevoie.

100 de minute: Nicusor Dan, despre o candidatura a lui Dacian Ciolos pe listele USB-USR

Presedintele USR Nicusor Dan a comentat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, declaratiile facute de Robert Turcescu privind o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos pe.

Dacian Ciolos, reactie la reportajul Sky News: Este inadmisibil! Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a avut o reactie publica despre materialul Sky News care prezenta traficanti de arme din Romania. Seful guvernului a declarat ca este inadmisibil ca o tara sa fie.

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme.

INTERVIU Liviu Dragnea ii da ultimatum lui Dacian Ciolos: Daca recunoaste ca a gresit, s-ar putea sa mai fie o sansa de discutie

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a transmis premierului Dacian Ciolos, la Adevarul Live, ca va renunta la depunerea unei motiuni de cenzura doar daca va recunoaste ca a gresit in scandalul impozitarii veteranilor, desi vina apartine Guvernului Ponta.

Premierul Dacian Ciolos a numit un nou secretar de stat la Departamentul Centenar

Premierului Dacian Ciolos l-a numit, marti, pe Florin Daniel Sandru secretar de stat la Departamentul Centenar. Numirea a fost facuta printr-o decizie care a fost deja publicata in Monitorul Oficial,.

Premierul Dacian Ciolos a numit un nou ministru al Comunicatiilor. Cine este Delia Popescu

Premierul Dacian Ciolos a inaintat presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire in functia de ministru al Comunicatiilor Si pentru Societatea Informationala a Deliei Popescu. Conform unui comunica.

Propunerea lui Dacian Ciolos, privind masurile de relaxare fiscala, criticata de parlamentari

Declaratiile premierului Dacian Ciolos cu privire la introducerea masurilor de relaxare fiscala, incepand cu 1 ianuarie 2017, au fost criticate de reprezentantii partidelor parlamentare.

Adevarul Live, ora 13.00: Andrei Postolache, un Nicusor Dan de Iasi, despre USB

Andrei Postolache, fost candidat independent pentru Primaria Iasiului si lider al formatiunii Pentru Iasi, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre modul cum a decurs campania de la locale, colaborarea sa cu formatiunea condusa de Nicusor Dan, dar si proiectele sale politice.

USB inseamna Uniunea Sabotati Biserica: Atac dur la adresa lui Nicusor Dan din cauza Catedralei Neamului

Partidul Forta Nationala care acuza ca votul de astazi din CGMB impotriva Catedralei ar fi o decizie inspirata din planul de sabotare a identitatii nationale pe care aglomeratia de corporatisti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )