Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos, despre reportajul fals al televiziunii Sky News: Este inadmisibil sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a abordat joi, 11 august, subiectul reportajului falsificat de televiziunea britanica Sky News despre presupusi traficanti internationali de arme. continuă pe Adevărul

Reportajul despre traficantii de arme din Romania in vizorul CNA-ului britanic: 12 plangeri depuse pe numele televiziunii Sky News

Ofcom, forul audioviziual britanic, va analiza 12 plangeri depuse in legatura cu reportajului televiziunii Sky News depre traficantii de arme din Romania. Materialul difuzat de postul britanic.

Ambasada Romaniei la Londra a trimis un DREPT la REPLICA televiziunii Sky News

Ambasada Romaniei in Marea Britanie a preluat informatiile primite de la Politia Romana legata de faptul ca armele care apar in reportajul Sky News sunt de vanatoare, nu de razboi, si a transmis aceste informatii postului britanic de televiziune ca drept la replica.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; unul dintre ei a fost retinut

ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News Unul dintre cei trei suspecti romani care apar in reportajul Sky News, Attila Pantics, a fost retinut in aceasta seara pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Romanii care apar in reportajul Sky News, pusi sub urmarire penala; doi dintre ei au fost retinuti

ACTUALIZARE 22:04 DIICOT a facut a doua retinere O a doua persoana care apare in reportajul realizat de postul Sky News a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DIICOT. *ACTUALIZARE 20:00 DIICOT a facut prima retinere in cazul reportajului Sky News *ACTUALIZARE 18:23 Surse: Procurorii iau in calcul sa extinda acuzatiile si asupra jurnalistilor de la Sky News *ACTUALIZARE 17:40 Dacian Ciolos despre reportajul Sky News: Este inadmisibil, nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi *ACTUALIZARE 17:20 CNA-ul britanic analizeaza 12 plangeri in cazul reportajului Sky News.

Dacian Ciolos, prima reactie la reportajul Sky News: Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a declarat joi, referindu-se la reportajul realizat de jurnalistii de la Sky News, ca autoritatile romane au luat pozitie in acest caz si a subliniat ca este inadmisibil sa ex.

Dacian Ciolos, reactie la reportajul Sky News: Este inadmisibil! Nu poti sa denigrezi o tara fara sa ai dovezi

Premierul Dacian Ciolos a avut o reactie publica despre materialul Sky News care prezenta traficanti de arme din Romania. Seful guvernului a declarat ca este inadmisibil ca o tara sa fie.

Jurnalistul Sky News, reactie in scandalul despre presupusul trafic de arme din Romania: Daca a fost o inscenare, atunci sunt actori care merita Oscarul

Scandalul pornit de la reportajul facut de Sky News despre un presupus trafic de arme in Romania cunoaste un nou episod. Stuart Ramsay, reporterul care a facut investigatia, a vorbit, in.

UPDATE. Rechizitoriu DUR la adresa jurnalistilor britanici de la Sky News, care ar fi trucat reportajul despre traficul de arme din Romania. Ei sunt CITATI pentru anchetare! Romanii care au jucat rolul traficantilor de arme, RETINUTI

DIICOT a lansat acuzatii dure la adresa jurnalistului britanic Stuart Ramsay si a postului TV Sky News. Investigatiile s-au extins, prin comisie rogatorie internationala, si asupra membrilor echipei Sky News, care au fost citati pentru audieri. Procurorii DIICOT i-au retinut pe romanii care au jucat rolul traficantilor in reportajul trucat al televiziunii britanice.

Politia Romana sustine ca armele prezentate in reportajul Sky News sunt pusti de vanatoare detinute LEGAL

Politia Romana a anuntat luni ca, din primele verificari efectuate cu sprijinul altor institutii din sistemul de securitate nationala, a rezultat ca armele prezentate in reportajul televiziunii britanice Sky News fac parte din categoria armelor de vanatoare.

Sky News ia apararea jurnalistilor implicati in scandalul privind presupusul trafic de arme din Romania: Este un reportaj temeinic

Postul de televiziune britanic Sky News sustine ca reportajul realizat de jurnalistul Stuart Ramsay si echipa sa, privind o presupusa contrabanda cu arme care s-ar desfasura in Romania, este unul temeinic, au precizat reprezentantii televiziunii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )