Libnet.ro
UNICEF

19:45

Scenariu de cosmar pentru Kovesi: Inculpata, judecata si fara calitatea de procuror

Antena3 Antena3,
Scenariu de cosmar pentru Kovesi: Inculpata, judecata si fara calitatea de procuror

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca saptamana viitoare Laura Codruta Kovesi ar putea deveni din suspecta inculpata in dosarul care o vizeaza, caz in care ar pierde. continuă pe Antena3

Dragnea pune la cale ultima lovitura pentru Kovesi. Cu ce om-cheie s-a intalnit

In mod surprinzator, Liviu Dragnea, Liderul PSD, s-a intalnit din greseala, pe hol, tocmai cu Claude Moraes, presedintele Comisiei de libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European. Comisia LIBE este chiar comisia care urmeaza sa o audieze, pe data de 26 februarie, pe Laura Codruta Kovesi, fosta sefa DNA pentru postul de [] .

Maria Grapini, data la o parte in timpul votului pentru Kovesi. Cum a vrut sa o fure la voturi pe Codruta

Maria Grapini reuseste o noua gafa in Parlamentul European. Eurodeputata din Romania numara voturile din Comisia pentru Libertati Civile LIBE, cea care a vota marti candidatul favorit pentru functia de procuror-sef al Uniunii Europene. Maria Grapini a sarit un vot iar colegii europarlamentari din Comisia LIBE au sesizat acest lucru. Cel care i-a atras atentia [] .

TARICEANU,DESPRE VOTUL DIN COMISIA LIBE PENTRU KOVESI: O demonstratie perfecta cum intervine factorul politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat in contextul votului pentru Laura Codruta Kovesi, ca este o demonstratie perfecta a modului cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Mihai Gadea, noi dezvaluiri-bomba. Cine trage sforile pentru Kovesi

Ziua cea mai grea pentru Laura Codruta Kovesi. Va ajunge procuror-sef european? Afla raspunsul de la ora 21. 00, la Sinteza zilei. Culisele cazului Kovesi si ale protectorilor sai care trag.

Sinteza zilei. Vesti groaznice de ultima ora pentru Kovesi

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei dovada ca Laura Codruta Kovesi a mintit la audierea de la Bruxelles cand a fost intrebata de gradul profesional si a spus ca este singurul procuror care nu.

Rasturnare de situatie pentru Kovesi la Bruxelles? Omul-cheie in aceasta disputa rupe tacerea

Propaganda vuieste: a castigat Kovesi! Procuroror General european. Asa sa fie? Afla adevarul diseara, de la ora 21. 00! Cine decide cu adevarat viitorul procuror general. Este cineva suficient de puternic.

Ce urmeaza pentru Kovesi: Cei 3 ambasadori-cheie de care depinde soarta candidatei romnce la sefia Parchetului European

Surse diplomatice au detaliat pentru HotNews. ro care este procedura de urmat in mod normal in procesul de numire a viitorului procuror-sef european de catre parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene. in Consiliu vor fi 3 oameni-cheie care vor influenta soarta candidatului roman la sefia Parchetului European, Laura Kovesi.

Tariceanu, despre votul pentru Kovesi: Parlamentul European ne-a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic n aceasta alegere

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat dur dupa votul dat Laurei Codruta Kovesi in Comisia LIBE pentru sefia Parchetului European, el spunand ca Parlamentul European a facut o demonstratie perfecta cum intervine factorul politic in aceasta alegere.

Claudiu Manda, despre votul pentru Kovesi: Sa-i ancheteze pe toti de acolo, cum i-a anchetat in Romania

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, miercuri, ca europarlamentarii social democrati au votat impotriva numirii Laurei Codruta Kovesi la conducerea Parchetului European, deoarece acestia stiu ce abuzuri a.

Stirile ProTV: VIDEO Iohannis a vazut rezultatele votului pentru Kovesi pe telefonul procurorului general

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar si presedintele Klaus Iohannis au urmarit rezultatul votului dat miercuri in Comisia LIBE din Parlamentul European pentru functia de procuror-sef european de pe telefonul mobil al sefului Parchetului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )