Libnet.ro
UNICEF

09:15

Scene cumplite pe o strada din Bucuresti. Un bebelus nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga. in ce stare se afla

Playtech Playtech,
Scene cumplite pe o strada din Bucuresti. Un bebelus nou-nascut a fost gasit abandonat intr-o punga. in ce stare se afla

O femeie din Bucuresti a trait emotii grele, marti seara, dupa ce a gasit pe strada pe care trecea un bebelus aruncat intr-o punga. Fmeia, panicata, a anuntat imediat autoritatile, iar un echipaj de Politie de la Sectia 13 si unul SMURD au ajuns la fata locului. Ce au transmis oamenii legii Un bebelus nevinovat . continuă pe Playtech

Nou-nascut descoperit intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era in viata

Un nou-nascut a fost descoperit, marti seara, de o femeie pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era intr-o punga si avea semne vitale. Femeia a sesizat imediat oamenii legii.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, azi, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii in bune conditii, anunta E-Distributie Muntenia.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe azi, temporar, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii in bune conditii.

Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Consiliul General a suspendat pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021 plata taxei de ocupare a domeniului public pe care o plateau terasele si restaurantele din Bucuresti. Masura vine in sprijinul industriei HoReCa, afectata de pandemia de coronavirus.

Un politist din Bucuresti a refuzat o mita de 15.000 de lei (VIDEO)

O tanara din Bucuresti a vrut sa mituiasca un politist cu suma de 15. 000 de lei, dupa ce agentul il prinsese beat la volan pe iubitul ei. Aceasta a incercat sa ii ofere bani agentului, pentru a trece cu.

Sedinta CGMB, organizata online din motive sanitare, a fost suspendata

Sedinta de azi a Consiliului General al Municipiului bucuresti, organizata online din motive sanitare, a fost suspendata pentru o ora dupa ce consilierii PSD au insistat sa fie prezenti fizic la dezbateri si au refuzat sa paraseasca sala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )