Libnet.ro
UNICEF

19:00

Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Hotnews Hotnews,
 Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Consiliul General a suspendat pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021 plata taxei de ocupare a domeniului public pe care o plateau terasele si restaurantele din Bucuresti. Masura vine in sprijinul industriei HoReCa, afectata de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

CGMB: Taxa zero de ocupare a domeniului public pentru terasele si restaurantele din Bucuresti in perioada ianuarie-iunie 2021

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a adoptat in sedinta de luni, in unanimitate, o hotarare conform careia taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante va fi zero in perioada ianuarie - iunie 2021.

Nicusor Dan propune ca terasele si restaurantele din Capitala sa nu plateasca taxa de ocupare a domeniului public

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca in sedinta de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti va propune ca taxa de ocupare a domeniului public pentru terase si restaurante sa fie zero in perioada ianuarie - iunie 2021, relateaza Digi24.

Un politist din Bucuresti a refuzat o mita de 15.000 de lei (VIDEO)

O tanara din Bucuresti a vrut sa mituiasca un politist cu suma de 15. 000 de lei, dupa ce agentul il prinsese beat la volan pe iubitul ei. Aceasta a incercat sa ii ofere bani agentului, pentru a trece cu.

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta ciudat in curtea unei biserici si au interceptat-o la iesire. Nu le-a venit sa creada cand au vazut cine era de fapt

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta extrem de ciudat in curtea unei biserici si au decis sa astepte ca aceasta sa iasa din curte. Au oprit-o si au luat-o la intrebari, insa.

Digi24: Un cersetor s-a imbracat in haine de maicuta si a castigat o gramada de bani langa o biserica din Bucuresti. Cum a fost prins

Un cersetor a gasit o modalitate surprinzatoare de a face bani: s-a imbracat in haine de maicuta si a apelat la mila oamenilor in zona unei biserici din Bucuresti.

Efectele crizei de locuri la ATI din Bucuresti: Trei pacienti cu COVID-19, intubati, au fost transportati de urgenta cu o aeronava la Sibiu

In contextul in care cazurile de COVID-19 cresc foarte tare de la zi la zi, spitalele din toata tara au ramas fara locuri la Terapie Intensiva. Ieri seara, trei pacienti in stare foarte grava au fost tranportati din Bucuresti la Sibiu cu un elicopter SMURD. Spitalele din Romania nu mai fac fata pacientilor COVID-19 Cei .

110 kilograme de articole pirotehnice au fost confiscate din casa unui barbat din Bucuresti

Vineri, politistii din Bucuresti au prins in trafic un barbat, ce transporta materiale pirotehnice in masina. in urma unei perchezitii la locuinta acestuia, organele legii au descoperit 110 kilograme de.

Cum transforma pandemia spatiile publice din Bucuresti? Primarii, obligati sa rezolve problemele care treneaza de 20 de ani: deficitul spatiilor verzi si al locurilor de parcare, eliberarea trotuarelor

Pandemia a schimbat substantial comportamentul oamenilor, optiunile de petrecere a timpului liber si de deplasare. in aceste conditii, in Bucuresti, lipsa spatiilor verzi de langa casa, aglomeratia din marile parcuri, lipsa pistelor de biciclete, lipsa parcarilor si trotuarele pline de masini, ineficienta transportului public si lipsa pistelor de biciclete au devenit tot mai vizibile si mai discutate. Orasul trebuie sa se schimbe, iar presiunea pusa de pandemie ar putea crea aceasta oportunitate. Ce spun specialistii ca trebuie facut si ce promit primarii.

Partidele din coalitie vor semna un acord azi la Parlament

Presedintii partidelor din cadrul coalitiei vor semna un acord, astazi, la Parlament, au anuntat reprezentantii PNL si USR PLUS.

Partidele din coalitie vor semna luni un acord

Presedintii partidelor din cadrul coalitiei vor semna un acord, luni, la Parlament, anunta reprezent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )