Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nou-nascut descoperit intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era in viata

Antena3 Antena3,
Nou-nascut descoperit intr-o punga, pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era in viata

Un nou-nascut a fost descoperit, marti seara, de o femeie pe o strada din Bucuresti. Bebelusul era intr-o punga si avea semne vitale. Femeia a sesizat imediat oamenii legii. continuă pe Antena3

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe azi, temporar, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona si a alimenta clientii in bune conditii.

Terasele si restaurantele din Bucuresti nu vor plati taxa de ocupare a domeniului public in primele 6 luni din 2021

Consiliul General a suspendat pentru perioada 1 ianuarie - 30 iunie 2021 plata taxei de ocupare a domeniului public pe care o plateau terasele si restaurantele din Bucuresti. Masura vine in sprijinul industriei HoReCa, afectata de pandemia de coronavirus.

Un politist din Bucuresti a refuzat o mita de 15.000 de lei (VIDEO)

O tanara din Bucuresti a vrut sa mituiasca un politist cu suma de 15. 000 de lei, dupa ce agentul il prinsese beat la volan pe iubitul ei. Aceasta a incercat sa ii ofere bani agentului, pentru a trece cu.

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta ciudat in curtea unei biserici si au interceptat-o la iesire. Nu le-a venit sa creada cand au vazut cine era de fapt

Politistii din Bucuresti au observat o maicuta care se comporta extrem de ciudat in curtea unei biserici si au decis sa astepte ca aceasta sa iasa din curte. Au oprit-o si au luat-o la intrebari, insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )