Libnet.ro
UNICEF

19:00

Scene revoltatoare la un meci din Romania: O femeie arbitru a fost batuta cu bestialitate de un jucator

B1 B1,
Scene revoltatoare la un meci din Romania: O femeie arbitru a fost batuta cu bestialitate de un jucator

Fotbalul romanesc pare sa nu se desprida de Epoca de Piatra. Dovada o face un incident din Dambovita de la un meci de liga a V-a unde fotbalistul George Berbece, jucatorul celor de la Viitorul Selaru,. continuă pe B1

Scene revoltatoare la un meci din Romania: O femeie arbitru a fost batuta cu bestialitate de un jucator. Acesta a fost doar amendat cu 300 de lei

Fotbalul romanesc pare sa nu se desprida de Epoca de Piatra. Dovada o face un incident din Dambovita de la un meci de liga a V-a unde fotbalistul George Berbece, jucatorul celor de la Viitorul Selaru,.

Seful Colegiului Psihologilor din Romania, suspendat dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Mihai Anitei, presedintele Colegiului Psihologilor din Romania, a fost suspendat din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de conflict de interese si folosirea sau prezentarea.

Peste sase mii de turci din Romania, asteptati sa voteze la referendumul privind sporirea prerogativelor prezidentiale

Peste sase mii de turci din Romania sunt asteptati, incepand de joi pana duminica, intre orele 9-21, sa voteze la referendumul in privinta sporirii prerogativelor presedintelui Turciei, a anuntat, intr-un interviu pentru Litoral TV, trimisul Ankarei la Bucuresti, Osman Koray Ertas. Ambasadorul Turciei a precizat ca la referendumul initiat de APK, partidul care il sustine pe actualul sef al statului, Recep Tayyip Erdogan, cetatenii turci din Romania pot vota la sectiile deschise in Bucuresti si la Consulatul General al Turciei din Constanta.

Nicusor Dan: Telul USR este de a deveni al doilea partid din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania USR), Nicusor Dan, a declarat, joi, la Zalau, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020, transmite Agerpres.

Presedintele USR, Nicusor Dan: Obiectivul partidului este de a devenit a doua forta politica din Romania in 2019 si de a da prim-ministrul in 2020

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a declarat, joi, ca formatiunea politica pe care o conduce isi propune sa devina principalul partid in orasele din Romania, cu telul de deveni al doilea partid la nivel national in 2019 si de a da primul ministru in 2020.

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante: de ce este importanta vaccinarea

Epidemia de rujeola din Romania atinge cote alarmante si atrage criticile celorlalte state de la nivel european. Problema rujeolei nu este una care sa fie tratata cu indiferenta, mai ales pentru ca ea poate avea consecinte grave pentru bolnav, existand numeroase cazuri de decese in Romania. Desiin anii trecuti ne-am aflat intr-o situatie similara, efectele [].

ALD Automotive a lansat primul produs de leasing pentru autovehicule electrice si hibride din Romania

Compania de leasing operational ALD Automotive, parte din grupul BRD Groupe Societe Generale, a anuntat lansarea primului produs de leasing operational pentru autovehicule electrice si hibride plug-in din Romania, in contextul in care flotele.

[P] Berea Albacher, nepasteurizata, produsa in singura fabrica din Romania care are microfiltrare pe tot fluxul de productie

Berea Albacher este produsa de catre Romaqua Group la fabrica din Sebes, pusa in functiune pe 1 mai 2008, fabrica ce inglobeaza cele mai moderne tehnologii existente pe plan mondial, si singura fabrica din Romania care are microfiltrare pe tot fluxul de productie.

Un altfel de interviu cu Smiley despre antreprenoriat, HaHaHa Production si industria muzicala din Romania: Cred ca cel mai mare talent al meu este ca adun oameni faini in jur

Este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, cu o cariera muzicala de aproape doua decenii. Este cantaret, compozitor, producator, prezentator si om de entertainment, insa pe langa latura artistica, cea mai vizibila de altfel, putini ii.

Reactia ministrului Finantelor dupa informarea celui mare fond de pensii private din Romania privind nationalizarea fondurilor: imi exprim speranta ca informarile acestui administrator de fond sa fie corecte de acum inainte (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Viorel Stefan reactioneaza dupa ce cel mai mare fond de pensii private din Romania a tras un semnal de alarma si a sustinut ca au avut loc discutii despre o eventuala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )