Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scheme de ajutor de stat care vor fi derulate in perioada 2021-2024

Hotnews Hotnews,
 Scheme de ajutor de stat care vor fi derulate in perioada 2021-2024

Guvernul intentioneaza sa continue in urmatorii ani schemele de ajutor de stat in vigoare. Unele dintre ele urmeaza a fi modificate in acest sens, conform unui raport al Ministerului Finantelor. continuă pe Hotnews

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

Bianca Dragusanu, ofertata sa minta ca are covid-19. Declaratiile care vor zgudui toata Romania

Inca de la declararea pandemiei au aparut zvonuri despre posibile oferte. Ofertelein cauza se refereau la vedete carora li s-ar fi oferit sume de bani sa declare ca sunt infectati. Daca pana acum totul era zvon, se pare ca Bianca Dragusanu a fost cea care a confirmat aceasta idee. Bianca Dragusanu face declaratii bomba despre .

Horoscop zilnic - luni, 8 februarie 2021. Nativii care vor primi o suma consistenta de bani chiar la inceput de saptamana

Vesti bune pebtru nativii Taur. Se imbunatateste situatia financiara. Vei primi o suma de bani chiar de acolo de unde nu te astepti. Suma de bani este bine-venita, mai ales ca in ultima perioada ai av.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )