Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

SCHIMBARE SOC a Codului Rutier! AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
SCHIMBARE SOC a Codului Rutier! AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. De acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de. continuă pe B1

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru toti soferii care fac asta. E total interzis

Soferii au fost surprinsi azi de o razie chiar din prima zi de la aplicarea prevederilor din Codul Rutier. Din pacate, s-a lasat cu amenzi de 30. 000 de lei inca din primele 8 ore. Ce reguli importante au incalcat cei mai multi dintre conducatrii auto? Cod Rutier 2019. Amenzi uriase pentru soferii care fac asta .

Ministrul Finantelor, anunt important pentru toti cei care fac agricultura

Statul va acoperi diferenta dintre media finantarilor din Europa si costul de finantare din Romania, pentru toti cei care fac agricultura, a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, la.

Transportatorii se opun modificarii cerute de Bruxelles la legea RCA: Preturile vor creste pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania

Uniunea Nationala Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) cere Guvernului sa nu modifice Legea nr. 1322017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto RCA), pe motiv ca ar putea aparea dezechilibre grave si preturile vor creste accentuat pentru toti detinatorii celor 8,2 milioane de vehicule din Romania, indiferent daca sunt persoane fizice sau juridice.

S-a modificat Codul Rutier! Soferii risca amenzi uriase

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare sambata. Amenzile pentru soferii ce nu respect noile prevederi sunt drastice si iivizeaza atat pe conducatorii auto, cat si pe biciclistii care in timpul.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )