Libnet.ro
UNICEF

08:45

S-a modificat Codul Rutier! Soferii risca amenzi uriase

Antena3 Antena3,
S-a modificat Codul Rutier! Soferii risca amenzi uriase

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare sambata. Amenzile pentru soferii ce nu respect noile prevederi sunt drastice si iivizeaza atat pe conducatorii auto, cat si pe biciclistii care in timpul. continuă pe Antena3

Noul Cod Rutier. Amenzi uriase pentru toti soferii care fac asta. E total interzis

Soferii au fost surprinsi azi de o razie chiar din prima zi de la aplicarea prevederilor din Codul Rutier. Din pacate, s-a lasat cu amenzi de 30. 000 de lei inca din primele 8 ore. Ce reguli importante au incalcat cei mai multi dintre conducatrii auto? Cod Rutier 2019. Amenzi uriase pentru soferii care fac asta .

Noi modificari la Codul rutier intra in vigoare sambata Ce risca soferii care folosesc telefonul mobil in timpul mersului Sanctiuni si pentru biciclisti si pentru cei cu trotinete

Incepand de sambata, soferii, biciclistii, dar si cei care merg pe trotinete risca amenzi de pana la 1. 200 de lei daca vor fi prinsi cu telefonul in mana sau cu orice dispozitiv mobil cu functie de inregistrare ori redare text, foto sau video, chiar daca nu il folosesc atunci. Pana acum, Codul Rutier prevedea sanctiuni doar in cazul folosirii telefoanelor mobile in timpul mersului, cu exceptia aparatelor cu dispozitive tip maini libere.

SCHIMBARE SOC a Codului Rutier! AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac asta...

Noi prevederi privind codul rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. O schimbare majora este cea a platii amenzilor. De acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de.

Se schimba Codul Rutier. De sambata, daca faci asta la volan, poti ramane fara permis

Codul Rutier se modifica, iar soferii vor fi nevoiti sa respecte reguli mai drastice in trafic, in special legate de folosirea unui telefon la volan. Noile prevederi intra in vigoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )