Libnet.ro
UNICEF

22:46

Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului

Online Sport Online Sport,
Schimbare totala la Simona Halep, a inceput sa isi foloseasca arma sonora (video) + Punctul turneului

Simona Halep s-a descatusat pentru prima oara pe teren, la meciul castigat de luni dimineata la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Iata detalii despre acest lucru, dar si despre punctul meciului, pe care Halep l-a castigat dupa ce a scos o minge si a ajuns aproape de mantinela terenului! . continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, numarul 106 mondial.

Indian Wells: Simona Halep vs Daria Gavrilova 2-6, 6-1, 6-2/ Calificare in turul trei, dupa un prim set dezamagitor

Simona Halep favorita numarul trei) s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Daria Gavrilova Rusia - 106 WTA). Dupa un inceput dificil de meci a pierdut primul set cu 6-2), Simona si-a revenit, a gresit mai putin, a acoperit bine terenul, a produs lovituri castigatoare atat cu reverul cat si cu forehand-ul si a castigat urmatoarele doua seturi cu 6-1 si 6-2. Meciul a durat o ora si 50 de minute.

Simona Halep isi cunoaste urmatoarea adversara de la Indian Wells

Calificata in turul 3 la Indian Wells, Simona Halep stie cu cine va juca pentru nu loc in optimile de finala.

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

Simona Halep ajunge in optimi la Indian Wells si ramane pe locul 3 WTA

Luni dimineta, la la Indian Wells, Simona Halep a invins-o pe reprezentanta gazdelor Varvara Lepchenko si a avut nevoie de trei seturi pentru a obtine calificarea in faza optimilor de finala. Accesul in aceasta faza a competitiei ii asigura Simonei Halep locul 3 WTA, in fata Petrei Kvitova.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Indian Wells. Miza este pastrarea locului 3 in clasamentul WTA

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala. Favorita numarul 3, Halep a jucatluni dimineata cu Varvara Lepchenko si stie cu cine va juca in optimi, dar si posibila adversara din sferturi.

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe sportiva din Rusia, Daria Gavrilova, informeaza B1 TV. Halep s-a impus in fata jucatoarei ruse venite din calific.

Simona Halep, calificare muncita din greu in turul 3 la Indian Wells

Meciul cu Daria Gavrilova, numarul 106 mondial, nu a fost nici pe departe ca o simpla plimbare prin parc pentru Simona Halep. Jucatoarea noastra a trebuit sa munceasca din greu pentru fiecare punct si in cele din urma a transat disputa in trei seturi, cu 2-6, 6-1, 6-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )