Libnet.ro
UNICEF

06:16

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, luni dimineata, in optimi la Indian Wells, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,1 milioane de dolari. Romanca a invins-o pe americana Varvara Lepchenko, locul 31 in clasamentul. continuă pe B1

Simona Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Prima reactie a romancei si cine e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) si-a asigurat prezenta in optimile de finala de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko 31 WTA), luni, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Romanca a acuzat probleme la un picior

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala.

GAME cu GAME Simona Halep in turul 3 la Indian Wells. Miza este pastrarea locului 3 in clasamentul WTA

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala. Favorita numarul 3, Halep a jucatluni dimineata cu Varvara Lepchenko si stie cu cine va juca in optimi, dar si posibila adversara din sferturi.

LIVE Simona Halep in turul 3 la Indian Wells (luni, 5:30)

Organizatorii de la Indian Wells au anuntat programul pentru ziua de duminica, iar Simona Halep a fost repartizata sa evolueza in ultima partida pe arena centrala.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells dupa ce a invins-o pe sportiva din Rusia, Daria Gavrilova, informeaza B1 TV. Halep s-a impus in fata jucatoarei ruse venite din calific.

Simona Halep s-a calificat in turul trei al turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria Gavrilova, numarul 106 mondial.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-1, pe sportiva americana Varvara Lepchenko, locul 31 WTA si cap de serie numarul 26, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie Premier.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko (6-1, 3-6, 6-1)

Simona Halep cap de serie numarul 3) s-a calificat luni dimineata in optimile turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe americanca Varvara Lepchenko locul 31 in clasamentul WTA) in trei seturi 6-1, 3-6, 6-1), potrivit rezultatelor afisate de Reuters.

Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Dupa ce Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, sperantele romanilor pe tabloul masculin sunt legate de Florin Mergea.

Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat, vineri, in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, invingand-o in runda secunda, scor 2-6, 6-1, 6-2, pe sportiva rusa Daria.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )