Libnet.ro
UNICEF

10:00

Schimbarea paradigmei Educatiei. Pozitionare corecta, in Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Adevărul Adevărul,
Schimbarea paradigmei Educatiei. Pozitionare corecta, in Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Forta unei natiuni este data de valorile, obiectivele si aspiratiile comune, care depasesc suma intereselor, ambitiilor si chiar a reusitelor individuale. Enuntul citat cristalizeaza contextul punerii in fapt a viziunii Strategiei Nationale de Aparare a Tarii 2015-2019: o Romanie puternica in Europa si in lume. continuă pe Adevărul

Aviz favorabil in comisiile reunite ale Parlamentului pentru Strategia Nationala de Aparare

Comisiile de aparare din Senat si Camera Deputatilor au adoptat, miercuri, cu unanimitate de voturi, raport comun favorabil privind Strategia Nationala de Aparare pentru perioada 2015 - 2019, document aprobat in CSAT si promovat de presedintele Romaniei spre dezbatere si adoptare in Parlament, anunta Agerpres. In baza Constitutiei si a legii privind planificarea apararii, domnul presedinte Klaus Iohannis a inaintat Parlamentului Strategia Nationala de Aparare pentru perioada 2015 - 2019, urmand ca aceasta sa fie aprobata de Parlament, a declarat generalul Ion Oprisor, consilier prezidential.

Comisiile parlamentare au aprobat, in unanimitate, Strategia nationala de aparare a Presedintiei

Comisiile de aparare ale Senatului si Camerei Deputatilor au aprobat, miercuri, Strategia nationala de aparare a tarii, urmand ca raportul comisiilor sa fie supus adoptarii plenului Parlamentului luni, dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis.

Strategia Nationala de Aparare a Tarii, prezentata la Cotroceni corpului diplomatic din statele membre ale NATO si ale UE

Strategia Nationala de Aparare a Tarii a fost prezentata joi, la Cotroceni, reprezentantilor corpului diplomatic din statele membre ale NATO si ale Uniunii Europene. potrivit unui comunicat al Administratiei.

Strategia Nationala de Aparare, aprobata in comisiile de specialitate din Parlament

Comisiile de aparare din Senat si Camera Deputatilor au adoptat, ieri, cu unanimitate de voturi, raportul comun favorabil privind Strategia Nationala de Aparare pentru perioada 2015 - 2019, document aprobat in CSAT si promovat de presedintele Romaniei spre dezbatere si adoptare in Parlament.

Secretarul Camerei Deputatilor: O sesiune extraordinara a Parlamentului privind Strategia Nationala de Aparare este posibila

Parlamentul poate avea o sesiune extraordinara in cazul in care comisiile de aparare nu reusesc sa faca in termen de o saptamana raportul privind Strategia Nationala de Aparare, potrivit secretarului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2017 seconds )