Libnet.ro
UNICEF

13:30

Schimbul de replici dintre Livia Stanciu si Risantea Gagescu, unul dintre cei doi judecatori care au achitat-o pe Mariana Rarinca

Adevărul Adevărul,
Schimbul de replici dintre Livia Stanciu si Risantea Gagescu, unul dintre cei doi judecatori care au achitat-o pe Mariana Rarinca

In contestatia de anulare a deciziei de achitare a Marianei Rarinca, denuntata pentru santaj de catre sefa iCCJ, Livia Stanciu, DNA invoca schimbul de replici dintre presedinta iCCJ si judecatoarea Risantea Gagescu din momentul audierii celei din urma. continuă pe Adevărul

Schimbul de replici de la CSM intre sefa ICCJ si judecatoarea Gagescu, invocat de DNA in contestatia in anulare in cazul Marianei Rarinca

Schimbul de replici dintre sefa ICCJ, Livia Stanciu, si judecatoarea Risantea Gagescu de la interviul CSM pentru promovarea la Instanta Suprema este invocat de Directia Nationala Anticoruptie in contestatia de anulare formulata in cazul Marianei Rarinca, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Alina Gorghiu: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, nu are motive sa isi dea demisia

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Galati, ca, in opinia ei, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, nu are motive sa demisioneze.

Ludovic Orban: Presedinta Inaltei Curti, Livia Stanciu, are mai multe motive sa-si dea demisia

Presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie , Livia Stanciu, are mai multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in vedere scandalul Rarinca, a declarat joi prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, la Antena 3.

Ludovic Orban: Sefa ICCJ, Livia Stanciu, sa-si dea DEMISIA

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, este de parere ca presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, are multe motive pentru care trebuie sa-si prezinte demisia, avand in.

Sefa Inaltei Curti Livia Stanciu, reactie la scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa demisionez. Inspectia Judiciara va verifica daca, prin afirmatiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei justitiei

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie Livia Stanciu a declarat joi, reactionand la solicitarea de demisie facuta de presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun motiv sa demisioneze. Sefa ICCJ precizat ca a fost sesizata Inspectia Judiciara pentru a verifica daca, prin declaratiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei sistemului judiciar.

Livia Stanciu, sefa iCCJ, prima reactie dupa scrisoarea lui Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa-mi dau demisia (VIDEO)

Livia Stanciu, sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie a decalarat joi ca nu exista niciun motiv sa-si dea demisia, vorbind despre scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu prin care acesta ii cere.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, reactioneaza la cererea lui Tariceanu de a o demite

Presedintele ICCJ, Livia Stanciu, a declarat, joi, ca nu este niciun motiv potrivit caruia ar trebui sa isi dea demisia. mai mult, sefa ICCJ a declarat ca acest subiect nu este fundamentat pe lege.

Afacerea Livia Stanciu sau cine vrea sa compromita Justitia

Exista un vartej murdar in care sunt impinsi de pe margine oameni cu functii importante care n-au putut fi compromisi. O tentativa de a-i ineca in zoaiele comune si de a demonstra ca acolo, la varf, toti sunt la fel. Ca intre oameni ca Dan Sova senatorul care facea afaceri profitabile cu Termocentrala Turceni, iar acum se ascunde in spatele parlamentarilor care-l ung cu mir si, de pilda, presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, n-ar fi nicio diferenta.

inlaturati-le din functii pe Kovesi si Livia Stanciu

Senatorul Calin Popescu Tariceanu, alaturi de mai multi colegi din PLR, i-a transmis, ieri, o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis, in care ii cere sa le inlature, prin demitere ori prin demisie, din functiile pe care le ocupa in mod nedemn, pe Livia Stanciu si Laura -Codruta Kovesi.

Politic Show: Tabloul complet al cruciadei penalilor impotriva Justitiei; Tariceanu ii scrie lui Iohannis sa le demita pe Livia Stanciu - sefa ICCJ si pe Codruta Kovesi - DNA si sa fie de acord cu modificarea Codului de Procedura Penala; Revolutia pro- D

Alina Gorghiu recunoaste greselile trecutului Unii dintre noi poarta vina ca l-am facut pe Ponta premier. Astazi, la Timisoara, va spun ca regret profund. Blaga, increzator ca PNL va ajunge la guvernare in 2015 Vasile Blaga a spus intr-o conferinta de presa ca sunt sanse ca PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )