Libnet.ro
UNICEF

20:00

Schiorul Noriaki Kasai, cel mai batran castigator al unei etape de Cupa Mondiala.

România Liberă România Liberă,
Schiorul Noriaki Kasai, cel mai batran castigator al unei etape de Cupa Mondiala.

La 41 de ani, japonezul Noriaki Kasai a devenit cel mai varstnic castigator al unei etape din Cupa Mondiala. Primul concurs de zbor cu schiurile al sezonului a avut loc in Austria, la Bad Mitterndorf, acolo unde gazdele sperau sa vada o victorie a lui Gregor Schlierenzauer, potrivit Eurosport. Citeste si: Saritorul cu schiurile, Thomas Morgenstern, accidentat grav la antrenamente Detinatorul Marelui Glob de Cristal a avut o evolutie foarte buna, dar aceasta nu a fost suficienta pentru a . continuă pe România Liberă

Balonul de Aur: Messi, Ronaldo sau Ribery, care va fi cel mai bun?.

Castigatorul celui mai important trofeu din fotbal este desemnat astazi, iar lupta finala se da intre Lionel Messi Barcelona), Cristiano Ronaldo Real Madrid) si Frank Ribery Bayern Munchen). Lupta pentru Balonul de Aur 2013 este mai acerba decat in oricare din ultimii patru ani, in care de fiecare data Messi a luat trofeul, ceea ce a reprezentat un recod in istoria fotbalului mondial. Castigator al editiilor 2009-2012, Messi este vazut de multi drept cel mai bun fotbalist din istorie, insa .

Opt barbati, cel mai probabil romani, retinuti la Paris: Sunt acuzati ca voiau sa sparga un magazin de bijuterii

Opt barbati, cel mai probabil romani, au fost retinuti, luni, la Paris, fiind prinsi in flagrant in timp ce incercau sa sparga un magazin de bijuterii in apropierea celebrului Bulevard Champs-Elysees,.

Balonul de Aur 2013: Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist al lumii

Balonul de Aur 2013 a fost castigat de portughezul Cristiano Ronaldo, acesta fiind desemnat cel mai bun fotbalist al lumii, relateaza Romania Libera. Ronaldo, in varsta de 28 de ani, a mai castigat.

Exporturile Gazprom spre Europa au atins cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Grupul rus Gazprom a anuntat, luni, ca anul trecut exporturile sale spre piata europeana au crescut cu 16%, atingand cel mai ridicat nivel de dupa criza financiara din 2008, informeaza Agerpres. Potrivit datelor.

Anna Chapman, cel mai sexi spion al Rusiei, si-a facut casa de moda.

Cel mai sexi spion al Rusiei, Anna Chapman, a intrat in lumea modei. Aceasta a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute o colectie casual in cadrul unui spectacol care a avut loc in statiunea turceasca, Antalya, informeaza RIA Novosti. Pentru realizarea liniei, roscata in varsta de 31 de ani a angajat cativa tineri designeri de la o Universitate de moda din Moscova. Citeste si: Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Anna Chapman nu a renuntat insa la serviciul sau .

12 Years a Slave si American Hustle, premiate cu Globul de Aur 2014 pentru cel mai bun film

Lungmetrajele 12 Years a Slave, de Steve McQueen, si American Hustle, de David O. Russell, au fost desemnate cel mai bun film-drama, respectiv cel mai bun film-comedie, la cea de-a 71-a editie a galei Globurilor de Aur, care a.

Vanzarile mondiale de PC-uri au avut in 2013 cel mai mare declin din istorie

2013 a fost un an negru pentru producatorii de PC-uri fiindca vanzarile au scazut cu 10%, cel mai dur declin din anii 80' incoace, arata datele Gartner si IDC. De la 350 milioane de unitati, livrarile au scazut la circa 315 milioane, pe fondul asaltului smartphone-urilor si tabletelor. Industria desktop-urilor si tabletelor a incercat sa aduca terminale interesante, insa cifrele arata ca nu a facut destul in lupta cu ultra-portabilele.

LIVE Balonul de Aur 2013: cel mai bun fotbalist al lumii. Vezi echipa anului!.

Trofeul Balonul de Aur 2013 isi va afla castigatorul in aceasta seara, in cadrul unei gale, incepand cu ora 19. Messi Barcelona), Cristiano Ronaldo Real Madrid) si Frank Ribery Bayern Munchen) sunt cei trei finalisti ai competitiei. Transmisiunea este live pe YouTube si pe romanialibera. ro La aceasta ora, cu doar cateva minute inainte de decernarea marelui premiului, in presa din intreaga lume se vehiculeaza numele lui Cristiano Ronaldo drept castigator al trofeului. La eveniment iau .

Victoria Nuland: SUA manifesta un interes profund pentru independenta justitiei in Romania. O tara democratica e cel mai bun partener

Asistenta secretarului american de Stat pe afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland, a declarat, sambata, in cadrul unei intrevederi cu ministrul Afacerilor Externe Titus Corlatean ca SUAsunt.

Cel mai bine imbracati barbati la Globurile de Aur

Cu toate ca aparitiile spectaculoase ale vedetelor feminine au atras asupra lor toata atentia pe covorul rosu al Globurilor de Aur 2014, nici actori precum Ryan Seacrest, Kevin Spacey si Bryan Cranston nu s-au lasat mai prejos, afisand tinute impecabile.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )