Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie a cladirii

B1 B1,
Scoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie a cladirii

Primaria Sectorului 4 a dispus de urgenta masuri de dezinfectie a cladirii in care functioneza Scoala Gimnaziala nr. 79, dupa ce, miercuri, a fost inregistrat al treilea caz de coronavirus. Daca. continuă pe B1

Doua licee de top din Bucuresti intra in scenariul rosu

De miercuri, 30 septembrie, Colegiul National Sfantul Sava si Colegiul National Grigore Moisil din Capitala intra in scenariul rosu, ce presupune participarea la cursuri in online. La Sfantu Sava, 4.

CORONAVIRUS |Galati: Colegiul National Vasile Alecsandri, in scenariul rosu

Colegiul National Vasile Alecsandri din Galati intra, de joi, in scenariul rosu, urmand ca toate cursurile sa se desfasoare online, dupa ce in unitatea de invatamant au fost depistate pozitiv trei.

O liceu din judetul Satu Mare, in Scenariul Rosu. Numarul de cazuri de COVID-19 continua sa creasca

Liceul din comuna Turt a adoptat scenariul rosu in privinta cursurilor. Elevii vor invata doar online, dupa ce numarul de cazuri COVD-19 a crescut brusc in ultimele zile in comuna.

Cum arata cantina scolii unde fiii Gabrielei Firea invata. Alti elevi din Bucuresti abia au ce manca VIDEO

Cantina scolara unde invata fiii Gabrielei Firea este una ultramoderna, iar copiii sunt asezati fiecare in banca sa. De altfel, scoala Gimnaziala nr. 1 din Voluntari a fost modernizata. Primaria Orasului Voluntari a demarat lucrarile de extindere, modernizare a acestui corp de cladire in luna mai a anului 2015, anunta pe Facebook Directia de Asistenta .

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza Covid-19 a crescut la 581

Numarul scolilor care au intrat in scenariul rosu din cauza pandemiei de coronavirus a crescut in Romania a ajuns la 581, cu aproape 270 fata de saptamana trecuta, potrivit datelor furnizate de Ministerul.

CORONAVIRUS |Prahova: Mai multe unitati de invatamant, in scenariul rosu. Cinci dintre ele sunt licee din Ploiesti cu sute de elevi fiecare

Mai multe unitati de invatamant, clase ori grupe de gradinita din judetul Prahova trec in scenariul rosu dupa aparitia unor cazuri de coronavirus in unitatile didactice. Ce unitati de.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Regulile de distantare nasc oportunitati pe piata tranzactiilor cu vile din Bucuresti

Scoala particulara Little Genius a inchiriat o vila monument amplasata pe Bulevardul Kiseleff din Bucuresti pentru a putea raspunde cerintelor de distantare fizica impuse de autoritati, tranzactia fiind intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a .

Ce proiecte noi propun primarii de sector din Bucuresti. Cristian Popescu Piedone e cel mai nepregatit

Noii primari ai Sectoarelor din Bucuresti, in urma alegerilor locale 2020, sunt Clotide Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu si Ciprian Ciucum, conform numaratorii finalizate. in afara de reabilitarea blocurilor, amenajarea unor noi locuri de parcare si plantarea a zeci de mii de copaci, in campania electorala, ei au promis cateva proiecte .

Cele mai spectaculoase proiecte propuse de noii primari de sector din Bucuresti

Noii primari ai Sectoarelor din Bucuresti sunt Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu Piedone si Ciprian Ciucu, potrivit numaratorii finalizate. Dincolo de reabilitarea blocurilor, amenajarea unor noi locuri de parcare si plantarea a zeci de mii de copaci, in campania electorala acestia au promis cateva proiecte spectaculoase care, daca se vor realiza, vor schimba fata orasului: o promenada de 44 km in jurul salbei de lacuri din Sectorul 1, cu piste de biciclete, plaje si baze sportive, amenajarea malurilor de lac din Sectorul 2, pasaj subteran pe sub bd. Unirii, cresterea cu 20% a spatiului verde din Sectorul 4 si extinderea parcului Drumul Taberei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )