Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scoala de la 1 octombrie. Raed Arafat: Exista anumite puncte de vedere, o discutie oficiala nu a avut loc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Scoala de la 1 octombrie. Raed Arafat: Exista anumite puncte de vedere, o discutie oficiala nu a avut loc

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la scenariul ca elevii sa se intoarca fizic la scoala de la 1 octombrie, iar anul scolar 2020-2021 sa inceapa la 14 septembrie. continuă pe Wall-Street Ro

RAED ARAFAT: Modul in care s-a comunicat in pandemie a pus munca personalului medical sub o presiune maxima

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca modul in care s-a comunicat in spatiul public in contextul pandemiei de COVID 19 chiar din interiorul sistemului medical, in anumite momente, a pus sub o presiune maxima munca personalului medical, adaugand ca acest element va trebui analizat pentru a putea fi evitat pe viitor in situatii similare.

Raed Arafat: Medicii au fost pusi sub semnul intrebarii, ca potentiali tortionari

In cursul zilei de vineri, 4 septembrie, Raed Arafat a iesit cu declaratii cu privire la modul de gestionare a crizei COVID-19, din punct de vedere comunicational. Seful DSU a atras atentia cu privire la modul.

Raed Arafat, veste trista pentru romani: Iarna asta traim cu coronavirusul!

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca autoritatile sunt de parere ca romanii vor trebui sa se .

Ce spune Raed Arafat despre posibilitatea amanarii inceperii anului scolar

Pana in prezent nu a fost nicio discutie oficiala despre amanarea inceperii anului scolar, a declarat, vineri, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: Nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea revenirii in clase. Cred ca trebuie comunicat din ce in ce mai mult cu parintii

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la o eventuala amanare a revenirii elevilor in clase.

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar.

Raed Arafat, despre scandalul mastilor expirate: Sunt povesti fabricate

Raed Arafat a vorbit la Exces de Putere despre scandalul mastilor expirate. Acesta a prezentat in platoul Antena 3 doua cutii de masti, cu termenul de valabilitate in martie 2025 si mai 2025.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )