Libnet.ro
UNICEF

18:00

Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat spune ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea inceperii anului scolar. continuă pe Hotnews

Raed Arafat: Nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la amanarea revenirii in clase. Cred ca trebuie comunicat din ce in ce mai mult cu parintii

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat ca nu a avut loc o discutie oficiala cu privire la o eventuala amanare a revenirii elevilor in clase.

Raed Arafat: Medicii au fost pusi sub semnul intrebarii, ca potentiali tortionari

In cursul zilei de vineri, 4 septembrie, Raed Arafat a iesit cu declaratii cu privire la modul de gestionare a crizei COVID-19, din punct de vedere comunicational. Seful DSU a atras atentia cu privire la modul.

RAED ARAFAT: Modul in care s-a comunicat in pandemie a pus munca personalului medical sub o presiune maxima

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca modul in care s-a comunicat in spatiul public in contextul pandemiei de COVID 19 chiar din interiorul sistemului medical, in anumite momente, a pus sub o presiune maxima munca personalului medical, adaugand ca acest element va trebui analizat pentru a putea fi evitat pe viitor in situatii similare.

Raed Arafat, despre scandalul mastilor expirate: Sunt povesti fabricate

Raed Arafat a vorbit la Exces de Putere despre scandalul mastilor expirate. Acesta a prezentat in platoul Antena 3 doua cutii de masti, cu termenul de valabilitate in martie 2025 si mai 2025.

Raed Arafat, reactie exploziva dupa ce pacienti infectati cu COVID-19 au plecat acasa cu taxiul sau mijloc de transport in comun

Autoritatile avertizeaza toti cetatenii infectati cu COVID-19, care doresc sa se externeze mai repede de 14 zile, sa astepte Ambulanta. Un scandal imens a izbucnit intr-un spital din Bucuresti, dupa ce pacientii sustin ca medicul le-a recomandat sa plece acasa cu taxiul, desi erau infectati cu COVID-19. Chiar daca acestia erau asimptomatici, specialistii sustin ca .

Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri. Un general de armata face dezvaluiri

De-a lungul anilor, incepand de la Jules Verne si pana astazi, omenirea a incercat sa-si raspunda unei intrebari existentiale, si anumesuntem singuri in Univers? Pana acum aceasta intrebare a ramas fara raspuns, sau poate nu? Cand a avut loc pe Terra prima confruntare armata intre oameni si extraterestri Teoriile consairatiei cele maiuzate de-a lungul anilor .

IN CONTEXTUL PANDEMIEI A avut loc prima intalnire a consiliului care gestioneaza Jocurile Olimpice din 2021 de la Tokyo

O comisie guvernamentala japoneza insarcinata cu formularea pasilor de combatere a pandemiei de coronavirus in perspectiva Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Tokyo, amanate de anul acesta pentru 2021, a avut, vineri, prima sa reuniune si va inainta un raport preliminar inainte de sfarsitul anului, transmite Kyodo, citat de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )