Libnet.ro
carturesti.ro

00:05

Scolile decid cand se revine din online

România Liberă România Liberă,
Scolile decid cand se revine din online

Ministrul interimar al Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta ca va fi publicata zilnic pe site-ul edu. ro rata de incidenta COVID-19 pentru fiecare localitate in parte, astfel incat fiecare unitate de invatamant preuniversitar sa poata decide asupra sistemului de desfasurare a cursurilor online sau fata in fata). Scolile si gradinitele pot trece in sistem fata in fata . continuă pe România Liberă

Antena 1, decizie radicala. Ce se intampla, de fapt, cu Chefi la cutite si cand revine Gina Pistol pe micul ecran

Antena 1 a pregatit o adevarata surpriza pentru fanii Chefi la cutite. Emisiunea vine cu o editie speciala la care vor participa concurentii Asia Express. Totodata, Gina Pistol revine si ea pe micul ecran, in .

Volkswagen nu isi revine din criza: modelul Golf invins de concurenta

Lipsa de cipuri a zdruncinat clasamentul traditional al celor mai vandute modele din Europa. Astfel, pe primul loc in top se afla un nume surprinzator si anume SUV-ul mic Peugeot 2008. Cel mai.

watchshop.ro

actualitate, 00:05

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1656 seconds )