Libnet.ro
UNICEF

07:00

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez se simte mai bine

Adevărul Adevărul,
Scriitorul Gabriel Garcia Marquez se simte mai bine

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 1982, spitalizat in Mexic pe 31 martie din cauza unei infectii pulmonare si urinare, se simte mai bine si doreste sa se externeze, au anuntat, ieri, rudele romancierului sud-american. continuă pe Adevărul

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat din cauza unei infectii urinare si a deshidratarii

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat din cauza deshidratarii si a unei infectii urinare pe 31 martie, informeaza Reuters. Medicii anunta ca acesta raspunde bine la tratament. Scriitorul.

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat

Scriitorul de origine columbiana Gabriel Garcia Marquez, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura, a fost internat joi intr-un spital din Mexico City din motive nespecificate, au anuntat reprezentantii ministerului Sanatatii din tara latina, citati de AFP.

Gabriel Garcia Marquez, spitalizat in Mexic

Gabriel Garcia Marquez, laureatul Nobel pentru literatura in 1982, a fost spitalizat din cauza deshidratarii si a unei infectii urinare pe 31 martie, dar raspunde bine la tratament, a anuntat, joi, ministrul mexican al Sanatatii.

in premiera: Universul lui Maniu - Nicolae Maniu, cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna

El este cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna. Stilul lui este atat de interesant incat, de-a lungul deceniilor, au incercat multi sa il defineasca. L-au comparat cu Dali. L-au comparat cu.

Consiliul Europei: Romania trebuie sa protejeze mai bine persoanele cu handicap si romii

Consiliul Europei a cerut vineri Romaniei sa protejeze mai bine persoanele handicapate si sa aloce mai multe fonduri pentru imbunatatirea situatiei romilor, laudand insa, in acelasi timp, progresele realizate in scolarizarea copiilor din aceasta etnie minoritara, scrie AFP.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )