Libnet.ro
UNICEF

01:05

in premiera: Universul lui Maniu - Nicolae Maniu, cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna

Antena3 Antena3,
in premiera: Universul lui Maniu - Nicolae Maniu, cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna

El este cel mai bine vandut pictor roman din istoria moderna. Stilul lui este atat de interesant incat, de-a lungul deceniilor, au incercat multi sa il defineasca. L-au comparat cu Dali. L-au comparat cu. continuă pe Antena3

Cum arata cel mai scump yacht din lume

Dupa mai bine de un an si jumatate de munca asidua, zilele acestea a fost finalizata constructia celui mai scump yacht din lume. Impresionantul vas valoreaza 32 de milioane de dolari, masoara aproape 50 de metri in lungime si ii apartine lui Eddie Jordan, cunoscut mogul Formula 1.

Consiliul Europei: Romania trebuie sa protejeze mai bine persoanele cu handicap si romii

Consiliul Europei a cerut vineri Romaniei sa protejeze mai bine persoanele handicapate si sa aloce mai multe fonduri pentru imbunatatirea situatiei romilor, laudand insa, in acelasi timp, progresele realizate in scolarizarea copiilor din aceasta etnie minoritara, scrie AFP.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

Cainele japonez - cel mai bun film la Vilnius International Festival

Cainele japonez, debutul in lungmetraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu, a fost distins cu premiul pentru cel mai bun film in competitia New Europe - New Names a Vilnius International Film Festival Vilnius IFF) Kino.

Clujul vazut prin ochii unui expat canadian: cel mai bun oras din lume in care sa traiesti

Un canadian care traieste de trei ani in Cluj-Napoca, e indragostit de capitala Ardealului. El face o analiza pertinenta a orasului in doua postari pe blogul Expat in Romania. in una dintre ele, intitulata Este Clujul cel mai bun oras din lume in care sa traiesti?, face un top 10 al lucrurilor care-i plac, iar intr-o alta postare analizeaza cum s-a schimbat orasul si ce ar mai trebui schimbat.

Cum arata cel mai nou wine bar deschis in Centrul Istoric cu 30.000 de euro

Horia Cretu 34), de profesie inginer structurist, a investit 30. 000 de euro in cel mai nou bar de degustare de vinuri din Centrul Istoric si tinteste venituri de aproximativ 150. 000 de euro pana la finalul anului.

Povestile Cupei Mondiale. Ronaldo devine cel mai bun marcator din istoria turneelor finale

La Cupa Mondiala din 2006, in optimile de finala, Ronaldo a deschis scorul pentru Brazilia in meciul cu Ghana. Nu a fost nici cel mai frumos, nici cel mai important gol inscris de atacantul brazilian, dar a fost, cu.

Preturile produselor alimentare, cel mai ridicat nivel din ultimul an

Datele publicate astazi de FAO arata ca indicele pre and turilor produselor alimentare la nivel mondial a atins in martie cel mai ridicat nivel din ultimul an, pe fondul condi and tiilor meteo nefavorabile and si a tensiunilor geopolitice din regiunea Marii Negre.

Suprinzator, Safari este cel mai popular browser pe smartphone-uri si tablete

Desi platforma Android a depasit de mult popularitatea iOS, la nivel global, pe smartphone-uri si tablete, browserul Safari este cel mai popular browser, cel mai folosit. in teorie, atat pe Android cat si pe iOS exista mai multe optiuni cand vine vorba de browsere. Avem Safari, Chrome, Opera, Firefox si nu numai. Partea interesanta este ca Safari reuseste sa iasa pe primul loc ca popularitate, in conditiile in care dispozitivele cu iOS reprezinta mai putin de 20% dintre dispozitivele cu [].

Raport CSM: 2013, anul cu cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei

In anul 2013 s-a inregistrat cel mai mare volum de activitate din istoria justitiei, la nivelul instantelor fiind inregistrat un record absolut, rezulta din Raportul privind starea justitiei pe 2013, publicat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )