Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a. continuă pe Wall-Street Ro

Dan Sova, la Adevarul Live: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a declarat, la Adevarul Live, Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Dan Sova si controversele din jurul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Noul studiu va fi gata intr-un an, dupa ce au fost nevoie de alte 18 luni pentru a relansa o licitatie anulata

O licitatie din 2012 pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti, document necesar pentru demararea lucrarilor, a fost anulata de guvernul Ponta pentru ca au existat obiectii din partea autoritatilor europene, sustine ministrul Dan Sova. Noul studiu de fezabilitate, despre care Sova spune in continuare ca a fost conditionat de o perioada minima de 24 de luni pentru realizare de catre Comisia Europeana, cu toate ca oficialii europeni eu precizat pentru HotNews. ro ca nu au impus nici o limita de timp, va fi realizat pana la urma in 12 luni. Cu toate acestea, licitatia pentru noul studiu a avut nevoie de mai bine de 18 luni pentru a fi relansata de guvern. Vezi cum explica ministrul Sova. Vezi in text o cronologie a deciziilor executive si a declaratiilor politice pe tema studiului de fezabilitate Sibiu-Pitesti.

Dan Sova, discutii cu FMI si BM despre privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, s-a intalnit, ieri, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale BM), informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor remis redactiei.

Dan Sova i-a delegat principalele atributii Elenei Petrescu, care a devenit, practic, noul ministru al Transporturilor. Aceasta a fost directorul Directiei Juridice din minister la semnarea contractului Bechtel - Robert Turcescu

Dan Sova a delegat principalele atributii de ministru al Transporturilor catre secretarul general al ministerului, Elena Petrascu, la doar o zi dupa aceasta si-a preluat functia, scrie Robert Turcescu, pe blogul lui. Ziaristul noteaza ca Elena Petrascu pare genul de functionar public indispensabil, in conditiile in care aceasta era, in 2001, cand Nastase si Mitrea au semnat contract Bechtel, directorul general al Directiei Juridice din Ministerul Transporturilor.

Dan Sova: Acciza este pentru cofinantari sau lucrari noi, Parlamentul si Guvernul decid anual proiectele

Banii colectati din acciza suplimentara la carburanti, de 7 eurocenti pe litru, vor putea fi utilizati atat pentru cofinantari, cat si pentru lucrari noi de autostrazi, a declarat marti ministrul Transporturilor, Dan Sova, care a precizat ca proiectele.

Dacia a prins viteza in Germania: vanzarile de masini noi au crescut de trei ori mai rapid decat piata

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au avansat in primul trimestru cu 14,5%, de aproape trei ori mai rapid decat piata, la 11. 423 unitati. Chiar si asa, cresterea marcii se afla in incetinire puternica de la inceputul anului, iar in.

Consiliul Europei: Romania trebuie sa protejeze mai bine persoanele cu handicap si romii

Consiliul Europei a cerut vineri Romaniei sa protejeze mai bine persoanele handicapate si sa aloce mai multe fonduri pentru imbunatatirea situatiei romilor, laudand insa, in acelasi timp, progresele realizate in scolarizarea copiilor din aceasta etnie minoritara, scrie AFP.

Ada Solomon, la NexT: Scurtmetrajul spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar

La deschiderea Festivalului International de Film NexT, care a avut loc joi seara, Ada Solomon, directoarea festivalului, a declarat ca scurtmetrajul este un fel de a patrunde in ceea ce preocupa o generatie si ca acest gen cinematografic spune mai multe decat o carte de istorie recenta sau un ziar, informeaza Mediafax.

Argument pentru parinti: Gamingul este mai sanatos decat privitul la TV

Un studiu recent a demonstrat ca placuta activitate de gaming este mai sanatoasa decat pierdutul orelor in fata televizorului. Pe vremuri, uitatul la televizor era cel mai mare viciu de care trebuiau sa se fereasca parintii. Acum, cand computerele si dispozitivele portabile inteligente au devenit omniprezente, gamingul este considerat o problema la fel de importanta. Partea frapanta? Gamingul se pare ca este mai sanatos pe termen lung decat uitatul la televizor. Un studiu recent al celor de la NPR a [].

Carrefour: Valoarea bonului fiscal in online este de 4 ori mai mare decat in offline

Valoarea medie a unui bon fiscal in online este de patru ori mai mare decat cea a cumparaturilor din hipermarket-uri, a declarat Radu Butufei, director eCommerce al Carrefour Romania, in cadrul ecomTEAM, cel mai mare eveniment dedicat comertului.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )