Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scriitorul Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru ca l-a facut fascist

România Liberă România Liberă,
Scriitorul Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru ca l-a facut fascist

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce seful Executivului l-a catalogat drept fascist si a refuzat ca contrasemneze decretul pentru decorarea sa, conform B1. ro. Mihaies a fost vicepresedinte ICR in perioada 2005-2012. continuă pe România Liberă

Mircea Mihaies il da in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies il va da in judecata pe Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat miercuri ca a refuzat decorarea lui Horia Roman Patapievici si Mircea Mihaies pentru ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste, informeaza B1 TV.

Scriitorul Mircea Mihaies il da in judecata pe Victor Ponta pentru ca l-a numit fascist

Scriitorul Mircea Mihaies in da in judecata pe premierul Victor Ponta, pentru ca l-a numit fascist si a refuzat sa contrasemneze decretul pentru decorarea sa. Mihaies a fost vicepresedinte ICR in.

Scriitorul Mircea Mihaies il actioneaza in judecata pe premierul Victor Ponta

Scriitorul Mircea Mihaies a anuntat ca il va da in judecata pe premierul Victor Ponta, dupa ce acesta a refuzat miercuri decorarea sa si a lui Horia Roman Patapievici pe motiv ca au exprimat opinii anti-romanesti, chiar fasciste.

Apel de solidaritate cu Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies impotriva stigmatizarilor proferate de premierul Victor Ponta

90 de personalitati ale culturii si vietii publice romanesti au semnat un apel la solidaritate cu fostul director al Institutului Cultural Roman ICR), Horia-Roman Patapievici, precum si cu ceilalti membri ai conducerii institutului, acuzati de premierul Victor Ponta de fascism si atitudine anti-romaneasca.

Exista o limita a minciunii? Scrisoare deschisa catre premierul Victor Ponta

Domnule Victor Ponta, Ati facut o declaratie care ma consterneaza si ma revolta. Nu discut aici politica Dvs de distrugere a ICR, o institutie care, in anii cat a fost condusa de Horia Patapievici, Mircea Mihaies si Tania Radu 2005-2012) a facut enorm pentru prestigiul spiritualitatii romanesti, emancipata de orice inhibitii autarhice si de constrangeri obscurantiste. Ati incurajat, prin Ordonanta de Urgenta pe care ati initiat-o, revenirea la un autohtonism pagubos, inspirat direct din Cantarea Romanei a erei Ceausescu de trista amintire. De data aceasta, insa, ati intrecut orice masura. A-l numi pe profesorul Mircea Mihaies nazist este, domnule Ponta, o aberatie. In istoria gafelor si minciunilor Dvs, acesta pare sa fie punctul culminant. Exista o limita minciunii, domnule Ponta?.

Premierul Victor Ponta, declaratii de presa la sediul MApN

Premierul Victor Ponta va sustine luni o conferinta de presa alaturi de ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

VIDEO Premierul Victor Ponta anunta repornirea Autostrazii Transilvania. Lucrarile finantate din acciza pe carburant

Premierul Romaniei, Victor Ponta, a anuntat joi, 8 mai, la Zalau, ca in cel de-al doilea semestru al acestui an vor fi repornite lucrarile de constructie a Autostrazii Transilvania. Fondurile necesare ar urma sa fie asigurate de la bugetul de stat, din sumele suplimentare incasate din blamata acciza suplimentara pe combustibil.

Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vin, miercuri, 7 mai, in vizita la Calarasi. Cei doi vor vizita societatile TenarisSilcotub si Aldis, doua firme representative pentru Baragan.

Societatea Timisoara protesteaza vehement fata de grosolana jignire adusa lui Mircea Mihaies de catre Ponta

Organizatiile si asociatiile civice din Timisoara s-au solidarizat cu scriitorul Mircea Mihaies, despre care Victor Ponta sustinea ca ar avea idei si atitudini fasciste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )