Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Adevărul Adevărul,
Vizita. Premierul Victor Ponta, asteptat la Calarasi

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vin, miercuri, 7 mai, in vizita la Calarasi. Cei doi vor vizita societatile TenarisSilcotub si Aldis, doua firme representative pentru Baragan. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD.

Premierul Victor Ponta, declaratii de presa la sediul MApN

Premierul Victor Ponta va sustine luni o conferinta de presa alaturi de ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa.

Cum a ajuns ziarul Adevarul o minciuna pentru premierul Victor Ponta. Povestea completa a unei stiri pe surse

Jurnalistii adevarul. ro au publicat astazi, citand surse oficiale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Dolj, o stire conform careia premierul Victor Ponta ar fi plecat, duminica dimineata, de la Craiova la Satu Mare cu o aeronava militara.

Odata cu Horia-Roman Patapievici, premierul Victor Ponta ii exileaza din cultura romana pe Mihai Eminescu, I.L. Caragiale, Octavian Goga si Emil Cioran

Motivul pentru care prim-ministrul Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretele de decorare emise recent de presedintele Traian Basescu a fost clar exprimat de catre acesta. Este vorba, a spus premierul, de persoane care au facut deseori declaratii si au exprimat opinii anti-romanesti. Suntem inclinati sa credem ca, daca ar fi fost pus in situatia de a contrasemna decorarea lui Eminescu, Caragiale, Goga ori Cioran, dl Victor Ponta, indignat de urmatoarele declaratii si opinii anti-romanesti ale acestora, ar fi scris la fel de nervos NU: Mihai Eminescu: Dar domnilor! Mi-e rusine sa fiu roman! Dar ce fel de roman? Roman care vrea a-si fi insusit monopolul, privilegiul patriotismului si-a nationalitatei - asa roman de parada mi-e rusine sa fiu. Opere, vol. IX, p. Citeste reactiile lui Vlad Zografi, Ioan Stanomir, Radu Vancu, Vladimir Tismaneanu la declaratiile lui Victor Ponta privitoare la Horia-Roman Patapievici si Mircea Mihaies.

Exista o limita a minciunii? Scrisoare deschisa catre premierul Victor Ponta

Domnule Victor Ponta, Ati facut o declaratie care ma consterneaza si ma revolta. Nu discut aici politica Dvs de distrugere a ICR, o institutie care, in anii cat a fost condusa de Horia Patapievici, Mircea Mihaies si Tania Radu 2005-2012) a facut enorm pentru prestigiul spiritualitatii romanesti, emancipata de orice inhibitii autarhice si de constrangeri obscurantiste. Ati incurajat, prin Ordonanta de Urgenta pe care ati initiat-o, revenirea la un autohtonism pagubos, inspirat direct din Cantarea Romanei a erei Ceausescu de trista amintire. De data aceasta, insa, ati intrecut orice masura. A-l numi pe profesorul Mircea Mihaies nazist este, domnule Ponta, o aberatie. In istoria gafelor si minciunilor Dvs, acesta pare sa fie punctul culminant. Exista o limita minciunii, domnule Ponta?.

Duelul Basescu-Ponta continua in aceasta seara la TV. Seful statului este invitat la B1 Tv, iar premierul la RTV

Premierul Victor Ponta va vorbi, printre altele, in emisiunea moderata de Victor Ciutacu, despre ce importanta au alegerile europarlamentare pentru cele prezidentiale si despre intentia fostului aliat Crin Antonescu de a crea o alianta anti-PSD. Traian Basescu este invitatul Sorinei Matei la B1Tv, iar unul dintre subiecte sunt violentele din Ucraina.

Basescu si Ponta continua duelul la TV. De la 21.00, presedintele merge la B1 Tv, iar premierul la RTV

Duelul la distanta dintre presedintele Traian Basescu si Premierul Victor ponta continua, in aceasta seara, la tv. Presedintele merge la un interviu televizat, la B1 Tv iar premierul ii da replica la RTV.

Ponta: Romania nu este in pericol. Vom acorda sprijin neconditionat Ucrainei si Republicii Moldova!

Premierul Victor Ponta a infirmat zvonurile privind mobilizarea rezervistilor si a subliniat ca Romania nu este in niciun fel de pericol, adaugand ca tara noastra trebuie sa isi respecte obligatiile fata de partenerii din NATO dar si ca va acorda sprijin neconditionat Ucrainei si Republicii Moldova. Mai mult, premierul a precizat ca 700 de milioane de lei vor fi disponibilizate imediat pentru echipamentele de lupta.

Victor Ponta: Am fost in Mehedinti pentru a arata solidaritate fata de persoanele afectate de intemperii

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca vizita facuta in judetulMehedinti a fost pentru a arata solidaritate fata de persoanele afectate de intemperii. Am fost.

Victor Ponta: Gradul de ocupare cu turisti in vacanta de 1 Mai - 95%. Sa nu avem acum incasari de doar 15%

Datele furnizate de catre ministrul delegat pentru Turism pentru vacanta de 1 Mai indica un grad de ocupare a unitatilor turistice de 95%, a anuntat premierul Victor Ponta. Primul ministrul sustine insa ca trebuie analizate acum si incasarile aferente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )