Libnet.ro
UNICEF

23:30

Scrisoare deschisa a unui roman din Spania catre clasa politica din Romania: Ho, ba, ca v-ajunge cat ati furat!

B1 B1,
Scrisoare deschisa a unui roman din Spania catre clasa politica din Romania: Ho, ba, ca v-ajunge cat ati furat!

Un roman stabilit peste hotare a trimis Parlamentului Romaniei o scrisoare in care se declara siderat de spactacolul oferit de politicieni. Catalin Serbu, stabilit in Spania de mai multi ani, este de. continuă pe B1

Transparency International Romania a adresat o scrisoare deschisa sefului CSM

Vedeti, in articol, documentele transmise de Transparency International catre CSM Transparency International Romania a adresat o scrisoare deschisa presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Marius Badea Tudose, ca reactie la dezbaterile actuale din mediul profesional judiciar pe tema raspunderii magistratilor in exercitiul functiei publice si ingerinta comunitatii de informatii in Justitie.

Scrisoare deschisa pensionarilor de lux: Am asistat la unul dintre cele mai murdare conflicte de interese girate de legislatie

Marilen Pirtea, rectorul Universitatii de Vest din Timisora a transmis o scrisoare deschisa parlamentarilor romani care au votat pentru acordarea de pensi suplimentare.

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia, condamnat la inchisoare pentru un tweet insultator la adresa presedintelui Erdogan

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia a fost condamnat la un an si noua luni de inchisoare pentru ca a postat un tweet considerat ofensator la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Potrivit presei.

Rectorul Universitatii de Vest din Timisoara adreseaza o scrisoare deschisa parlamentarilor: Pensionari de lux, va place sa va numiti alesii neamului, dar ati cam uitat de neam

Dupa votarea in Parlament a proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, rectorul Universitatii de Vest din Timisoara, Marilen Pirtea, le adreseaza alesilor, pe care ii numeste pensionari.

Referatul procurorilor in cazul Chiliman: DNA sustine ca Vlad Moisescu directiona o parte din mita catre B1TV si Romania TV ca sa cumpere protectie mediatica pentru cei implicati, inclusiv pentru Chiliman

Procurorii care cerceteaza dosarul in care s-a inceput urmariarea penala fata de primarul sectorului 1 Andrei Chiliman, pentru constituirea unui grup infractional organizat, si complicitate la trafic de influenta, in forma continuata, sustin in referatul cu propunerea de arestare ca Vlad Moisescu, apropiat al lui Chiliman si retinut in acelasi dosar, a solicitat ca o parte a mitei sa fie platita prin achitarea contravalorii unor servicii de publicitate catre B1TV si Romania TV, prin care isi asigura protectie mediatica atat lui cat si lui Andrei Chiliman si Ioana Costescu. Aceasta protectie consta in faptul ca nu aparea nimic negativ despre ei in mass - media, arata anchetatorii.

Un barbat a murit dupa ce i-a fost servit detergent in loc de vin alb intr-un bar din Spania

Un barbat in varsta de 50 de ani a murit dupa ce a fost servit din greseala cu detergent de vase, intr-un bar din estul Spaniei, informeaza mirror. co. uk.

Tranzactie: Petroceltic International a vandut operatiunile din Romania catre GVC Investment

Compania petroliera Petroceltic International a vandut activele din Romania, prin intermediul carora detinea licente de operare pentru doua perimetre din Marea Neagra, catre compania GVC Investment.

Farmville in curtea scolii: Elevii unui liceu din Ialomita cultiva porumb si cresc animale

Elevii liceului Tehnologic Iordache Zossima, din localitatea ialomiteana Armasesti, cresc animale si cultiva pamantul, chiar in curtea scolii, relateaza Adevarul. Liceul, care se numea in trecut Scoala.

Clientii unui supermarket din Marea Britanie s-au luat la bataie pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la pret redus (VIDEO)

Imagini incredibile filmate intr-un supermarket din Marea Britanie! Clientii magazinului s-au imbrancit, iar unii au ajuns sa se lupte pe podea pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )