Libnet.ro
UNICEF

16:00

Clientii unui supermarket din Marea Britanie s-au luat la bataie pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la pret redus (VIDEO)

B1 B1,
Clientii unui supermarket din Marea Britanie s-au luat la bataie pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la pret redus (VIDEO)

Imagini incredibile filmate intr-un supermarket din Marea Britanie! Clientii magazinului s-au imbrancit, iar unii au ajuns sa se lupte pe podea pentru a pune mana pe caserolele cu carne scoase la vanzare la. continuă pe B1

Dan Helciug, de la Ferma Vedetelor la X Factor Marea Britanie: cantaretul a trecut de prima etapa a preselectiilor

Dan Helciug 40 de ani) a decis sa participe la show-ul X Factor din Marea Britanie, fiind la un pas de a ajunge in emisiune. Acesta a declarat ca a sesizat diferente intre acel show si versiunea din Romania, ideea de a participa venindu-i in timp ce statea la un pahar de vin.

Marea Britanie: Peste 20 de militari au fost raniti in timpul unui exercitiu militar la Salisbury Plain

Trupele britanice si indiene au fost grav ranite intr-o coliziune in timpul unui exercitiu militar comun desfasurat la Salisbury Plain, in Marea Britanie, relateaza The Telegraph. Cel putin un soldat se.

Dan Helciug s-a calificat la X Factor Marea Britanie

Dan Helciug s-a calificat la X Factor Marea Britanie. Artistul si-a incercat norocul ca si concurent la show-ul organizat la Londra si a reusit sa treaca pana acum de trei etape ale auditiilor. Iata ce a cantat.

Matteo Renzi: Nu poate exista un viitor pentru Uniunea Europeana fara Marea Britanie

Premierul italian Matteo Renzi a avetizat ca Uniunea Europeana nu va avea niciun viitor fara Marea Britanie, informeaza Tgcom24. it, citat de Mediafax. Renzi a facut aceasta afirmatie dupa intrevederea.

Uniunea Europeana nu are niciun viitor fara Marea Britanie. Vezi cine spune asta

Uniunea Europeana nu va avea viitor daca Marea Britanie va opta pentru iesirea din Blocul comunitar, avertizeaza premierul Italiei, Matteo Renzi, citat de TGcom24. it. Cred ca nu poate exista un.

Marea Britanie, fortata sa retraga spioni: Rusia si China ar fi avut acces la documente ultrasecrete sustrase de fostul consultant american Edward Snowden

Marea Britanie a fost obligata sa retraga spioni din unele tari ostile, dupa ce Rusia si China ar fi avut acces la documente ultrasecrete sustrase de fostul consultant american Edward Snowden, decriptand astfel.

Dan Helciug, concurent la X Factor Marea Britanie. Romanul a trecut de trei etape

Artistul Dan Helciug a plecat la inceputul lunii iunie in Marea Britanie unde a participat la preselectiile X Factor, dupa ce a aplicat online si a primit confirmarea in luna mai. Solistul s-a inscris in concurs.

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia, condamnat la inchisoare pentru un tweet insultator la adresa presedintelui Erdogan

Redactorul-sef al unui cotidian din Turcia a fost condamnat la un an si noua luni de inchisoare pentru ca a postat un tweet considerat ofensator la adresa presedintelui Recep Tayyip Erdogan. Potrivit presei.

Beijingul construieste AVANPOSTURI pe insulele artificiale din Marea Chinei de Sud. Reactia Pentagonului

China a anuntat ca va finaliza in zilele urmatoare lucrarile de construire a unor insule artificiale in Marea Chinei de Sud, proiect care a amplificat tensiunile in sud-estul Asiei.

Premiera militara: Exercitii ale militarilor romani si NATO pe o platforma petroliera din Marea Neagra

Un exercitiu multinational al Fortelor pentru operatii speciale, denumit ROUSOFEX 15, la care participa aproximativ 1. 500 de militari, cu peste 100 de mijloace de lupta, din Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, Polonia, Romania, Statele Unite ale Americii si Turcia, in cooperare cu structuri ale Ministerului Afacerilor Interne si ale companiei OMV PETROM, este programat in perioada 16-26 iunie. Un exercitiu tactic va avea loc la platforma petroliera Gloria, platforma de foraj marin detinuta de OMV Petrom.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )